icon

Zvyšuje rýma bazální teplotu i po menstruaci?

lujhu
8. čer 2024

Já nevím , ale mám teď po ms a ráno opět 37, teplota,Žádnou nemoc nemám jen rýmu, může to taky ovlivnit? Přemýšlím o testu ale přijde my to jako blbost 😆

lencaa11
8. čer 2024

@lujhu vliv na to může mít vše co se děje z tělem ...pokud byla Ms jako vždy tak test zřejmě bude zbytečný

miriam305
9. čer 2024

@lujhu Já jsem na svých grafech vypozorovala, že zatímco 1. a 2. den cyklu mám teplotu nízkou, tak na další tři dny menstruace mi vyskočí zase celkem vysoko. Teplota mi pak klesá až od 5. dne. Na druhou stranu moje teploty jsou obecně nízké, před ovulací (nepočítám menstruaci) obvykle kolem 36,0 až 36,2 a po ovulaci 36,6 až 36,8. A rýma je nemoc, může ovlivnit teplotu. Pro klid v duši se můžete otestovat, kdyby náhodou.

lujhu
autor
9. čer 2024

@miriam305 No mě právě celéj cyklus neklesla vůbec i po ovulaci a i po ms ,

lujhu
autor
9. čer 2024

@lencaa11 Ze začátku byla jiná než je rozjela bylo to jen špinění a pak jen čistá krev bez sraženim a tech velkých kusů co vždycky ze mě padají , zkusím ještě měřit 2-3 dny když bude teplota furt vysoká , zkusím testnout 🤷

lujhu
autor
10. čer 2024

@lujhu bazalni teplota klesla na 36,8 ale mám zas špinění a nechuť k jidlu je my pořád zima , nevím možná na mě něco leze , dnes jsem poslala přítele pro test a donesl my ho prazdnej což nechápu 😁 otevírám krabičku a v ní nic , takže tak 🙉