11. den zpoždění a těhotenský test negativní

adinasanyny
5. dub 2017

Ahoj 🙂
Potřebovala bych poradit - první měsíc neberu antikoncepci (užívala jsem ji 3 roky, v únoru jsem ji brala naposled a 25.2 jsem měla první den ms) dnes už 11 den nemám MS, testy mi vycházely pouze s jednou čárkou, takže negativní. Myslíte že bych mohla být těhotná, nebo je to pouze vysazením HA 😲? Není moc brzy na to jít k doktorovi?
Než jsem začala brát HA,(i když jsem ji brala) tak jsem vždy měla cyklus pravidelně. Když dlouho stojím nebo chodím, tak mě pobolívá v podbřišku (je to jiné než při MS), takže si musím sednout + občasná bolest hlavy.. Tak nevím. Ségře se u prvního mimča ukázala druhá čárka až asi po 3 týdnech od očekávané MS. 🤐
Nemáte nějaká podobnou zkušenost? 🙂 Děkuji za každou odpověď 😍

zuzaves
5. dub 2017

Mám podobnou zkušenost. 6 let jsem brala HA. Po vysazení jsem měla 2x měsíčky. Po třetí nepřišly a testy byly negativní. Já jsem ale tušila, že jsem těhotná - měl jsem teplejší a citlivější prsa. Na gynekologii mi po 14 dnech zpoždění chtěli dát injekci na vyvolání. Já jsem odmítla a raději jsme udělali krevní těhotenský test a ten už pozitivní byl ... ❤
Závěrem, můžeš být těhotná, nebo také ne. jestli chceš mít jistotu, zajdi si k doktorce 😉

majaaa82
5. dub 2017

@adinasanyny Po vysazení HA se tělo dává dohromady někdy i třeba půl roku/rok. Rozházený cyklus vůbec není žádná vyjímka. Oproti čemu máš zpoždění, oproti cyklům s HA? To nemůžeš vůbec brát v potaz. Pravděpodobně se ti cyklus teď bude rovnat do přirozené podoby, což s sebou nese výkyvy. Když jsem vysadila HA, měla jsem v MS ze začátku děsný hokej, 40 dnů nebylo nic divného. Pak se to ustálilo na +- 30.

Budeš mít určitě posunutou ovulaci, třeba klidně až k nějakému 30+ DC. Z toho vyplývají tři věci. Těhotenský test je negatiní protože a) těhotná nejsi a cyklus se ti jen prodloužil, ovulace už byla, MS dorazí, b) jsi těhotná tak krátce, že test těhotenství ještě nemůže detekovat a c) těhotná nejsi, protože na ovulaci ještě teprve čekáš a cyklus bude megadlouhý.

baruska24
7. dub 2017

Mám taky podobný problém po vysazení ha ms 2x přišla a teď od poslední ms je to 43 dní a stále nic testy negativní tak čekám potom musím k dr.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru