11. den zpoždění a těhotenský test negativní
Ahoj 🙂
Potřebovala bych poradit - první měsíc neberu antikoncepci (užívala jsem ji 3 roky, v únoru jsem ji brala naposled a 25.2 jsem měla první den ms) dnes už 11 den nemám MS, testy mi vycházely pouze s jednou čárkou, takže negativní. Myslíte že bych mohla být těhotná, nebo je to pouze vysazením HA 😲? Není moc brzy na to jít k doktorovi?
Než jsem začala brát HA,(i když jsem ji brala) tak jsem vždy měla cyklus pravidelně. Když dlouho stojím nebo chodím, tak mě pobolívá v podbřišku (je to jiné než při MS), takže si musím sednout + občasná bolest hlavy.. Tak nevím. Ségře se u prvního mimča ukázala druhá čárka až asi po 3 týdnech od očekávané MS. 🤐
Nemáte nějaká podobnou zkušenost? 🙂 Děkuji za každou odpověď 😍
@adinasanyny Po vysazení HA se tělo dává dohromady někdy i třeba půl roku/rok. Rozházený cyklus vůbec není žádná vyjímka. Oproti čemu máš zpoždění, oproti cyklům s HA? To nemůžeš vůbec brát v potaz. Pravděpodobně se ti cyklus teď bude rovnat do přirozené podoby, což s sebou nese výkyvy. Když jsem vysadila HA, měla jsem v MS ze začátku děsný hokej, 40 dnů nebylo nic divného. Pak se to ustálilo na +- 30.
Budeš mít určitě posunutou ovulaci, třeba klidně až k nějakému 30+ DC. Z toho vyplývají tři věci. Těhotenský test je negatiní protože a) těhotná nejsi a cyklus se ti jen prodloužil, ovulace už byla, MS dorazí, b) jsi těhotná tak krátce, že test těhotenství ještě nemůže detekovat a c) těhotná nejsi, protože na ovulaci ještě teprve čekáš a cyklus bude megadlouhý.
Mám taky podobný problém po vysazení ha ms 2x přišla a teď od poslední ms je to 43 dní a stále nic testy negativní tak čekám potom musím k dr.

Mám podobnou zkušenost. 6 let jsem brala HA. Po vysazení jsem měla 2x měsíčky. Po třetí nepřišly a testy byly negativní. Já jsem ale tušila, že jsem těhotná - měl jsem teplejší a citlivější prsa. Na gynekologii mi po 14 dnech zpoždění chtěli dát injekci na vyvolání. Já jsem odmítla a raději jsme udělali krevní těhotenský test a ten už pozitivní byl ... ❤
Závěrem, můžeš být těhotná, nebo také ne. jestli chceš mít jistotu, zajdi si k doktorce 😉