11 dpt, clearblue pozitivní, levný papírový negativní 😞
Ahoj holky,
Jsem dneska 11 dpt po dvou 5 denních blastocyst. Testovala jsem ráno a levný test (5 ks za 55,-) mi ukázal jen jednu čárečku tak já rozčílená jsem rozbalila clearblue a držela ho v moči asi minutu. A podle návodu by stačilo jen 5 sekund :( Vím, že jsem debil, ale teď nevím co si mám myslet. Stalo se to takhle někomu?

Háček je v tom, že chceš strašně moc vědět výsledek a nejlépe pozitivní. Zkontroluj citlivost nebo je taky možné, že barvivo v testrech je v jiném množství a proto jinak vybarvuje. A nebo počkej ještě den a udělej další test a testuj jen jednou značkou. Každý test se vyrábí jinak.
A najdi si činnost, která odvede tvou pozornost.
Zkus ještě jiny, jinak chapu, jak testovala od 5.dne transferu, me to bavi ;)
Půjdu asi nakoupit nebo něco.. Je víkend, takže nejsem v práci a nemůžu myslet na nic jiného.. Dneska jsem testovala poprvé, poctivě jsem to dosud vydržela bez testů a za odměnu očekávala pozitivní výsledek :D
Me ukazal tenhke clearblue 25 jako uplne prvni, ani na 10 nic nebylo..druhy den jsem uz mela ducha i na mamatestu..tak drzim palce.
Za mě určitě mamatest 🙂
Ja si koupila neco obyc v Teta drogerce, citlivost 20 ukazala vic nez den potom drazsi test a citlivost 10. Takze jsem pak zase sla pro lacinou dvacitku...
@selah jak si dopadla?
@brookmichaela ahoj holky, tak jsem šla na odběry a hcg pouze 7 :( a cca 14dpt jsem dostala menses.. Takže nic holky, tak moje poučení je takové, že testy se musejí používat podle instrukcí..
@kkacca
jo, jsou tam ještě 4, tak jsem jakžtakž ok.. 🙂 já jsem měla hodně vysokou sliznici po těch hormonech, tak si myslím že se embryjko přes to úplně neprohrabalo.. Ale jsou to jen mé předpoklady 🙂 a budu měnit car, tady dr vůbec neřešila sliznici ani hormony i když mám problémy se štítnou žlázou. Tak uvazuji o praze. Dosud jsem byla v Teplicích v pronatalu.

Nemá kazdej jinou citlivost? Jeden 20 a druhy 10?