12. den po embryotransferu negativní těhotenský test
Ahoj poradí mi někdo jsem 12den po tt 1embria s 6bunkamia stále test negativní mám stále pocit pride ms asi je něco špatně děkuji
....mělo být ono ne 🙂
Budu na Tebe myslet. Tfuj, tfuj, tfuj 🙂
Ahoj,a kolik bunecni embryo si měla ty a kolikátý den ti ho zavádějí.děkuji...
@ivapetulik Měla jsem prodlouženou kultivaci, takže 5den po odběru. Kolika buněčné už si nepamatuji. Buď 6ti nebo osmi, ale lhala bych, opravdu nevím.
Kdy chceš testovat?
Já jsem prodlouženou kultivaci neměla,dávali mi to 3-den a embryo bylo 6-ti buněčné a mimochodem je mi 43 let,nemám vejcovody a poprvé jsem došla až tahle daleko.
@sal80 @ivapetulik Jenom upřesním - při prodloužené kultivaci je embryo v 5. den vývoje již ve stádiu blastocysty a tudíž má něco přes 60 buněk, pokud tato informace zakladatelce nějak pomůže. 😉
Ahoj ještě jsem zapomněla, já měla cyklus NATIV ... 🙂
Tak dnes jsem byla u doktora,a ten mi řekl ze mám zvýšenou sliznici a prej že to je příprava na ms,a že prej těhotná nebudu.A že mi píchne injekci abych to dostala.jsem z toho jeho jednani v šoku.
@ivapetulik No tvl!!!! Pichl ti jí? 😲 Snad i v těhotenství je sliznice vysoká!!!, 😠
Ne ne nepichli,zejtra budou vysledky krve.taky si myslím ,že i v těhotenství je sliznice vysoká. Tak jsem nato zvědavá 🙂
A k tomu jsem teď začala trošku spinit, no tak teď nevím co to znamená. ..
@ivapetulik Taky jsem k ET trochu špinila a pak se to uklidnilo. Pamatuji si, že jsem dlouho pichala Agolutin. Myslím, že 2krát denně.
Může to znamenat to i to,ale my budeme věřit v nejlepší, souhlasíš? 🙂
Ok,souhlasím a doufám jen v to dobré.Tak snad není ještě nic ztraceno.
@ivapetulik Moc na Tebe myslím a držím.....všechno 🙂 I jazyk za zuby 😀

Ahoj. Neboj, taky jsem měla pocit, že přijdou měsíčky a ono je 🙂 Na testu 8 den po ET byly // a teď už těm čárkám bude dva a půl 🙂