Pozitivní testy, pak negativní. Máte podobnou zkušenost?

pepusqa
15. říj 2019

Zdravím, zajímalo by mě, jestli máte někdo podobnou zkušenost. 5 dní před MS jsem si dělala test a vyšel jasně pozitivní, žádný duch, ale opravdu silná čárka. Další den to samé na jiném testu. Za dva dny jsem dělala test znovu, abych zjistila, jestli čárka sílí a byl negativní. MS má už 6 dní zpoždění a testy jsou stále negativní. Prsa mě pořád šíleně bolí a jsou nalité, sleduji i čípek, ten je pořád tvrdý a zavřený, teplota se drží pořád nad 37. Mám docela strach, aby tam nebylo něco špatně. Nestalo se někomu něco podobného? Díky

jituli84
15. říj 2019

@pepusqa Testy jste měla stejné? doporučuji vyzkoušet mamatest

pepusqa
autor
15. říj 2019

@jituli84 Testy jsem zkoušela různé a pak i stejné jako ty, co mi vyšly pozitivní a nic 🤷🏼 Mamatest mi při prvním těhotenství ukázal čárku až když už jsem měla dálnice na testech s citlivostí 25, takže za mě je nespolehlivý 🙂 Ale dělala jsem si testy od Dr. Maxe, které mi při prvním těhotenství ukázaly brzo a teď jsou negativní ☹️ Tak nevím no. Bojím se, aby to nebyla cysta nebo mimoděložní ☹️ Kdybych neměla těhotenské příznaky, tak jsem v klidu, ale takhle je to prostě divný.

jituli84
15. říj 2019

@pepusqa Zvlastní, já to měla naopak, mamatest mi ukázal už tři dny před MS, ale asi záleží na hladině hcg, raději bych navštívila lekaře

sudylichozrout
15. říj 2019

@pepusqa muze jit o biochemicke tehotenstvi. Mohla jsi mit hodnotu hCG nekde kolem 60 jednotek, proto byl test celkem silne pozitivni. Tehotenstvi ale neprosperovalo, tak hladina hCG zacala postupne klesat. Jestli uz je test negativni, mela by ses driv ci pozdeji rozkrvacet. Ale byt tebou, zasla bych k lekari, at vylouci nejake jine problemy.

karkulka1283
15. říj 2019

@pepusqa A nemáš fotku těch pozitivních a negativních?

papajka1994
15. říj 2019

Holky prosím vás poradte jsem nebo je to špatně udělaný test :(

adelinaover30
15. říj 2019

@papajka1994 vadný test

jituli84
15. říj 2019

@papajka1994 vadný

papajka1994
15. říj 2019

Díky

pepusqa
autor
15. říj 2019

@karkulka1283 Bohužel. Už jsem je vyhodila.
@sudylichozrout Zas už jsou to dva týdny, to by se už spustilo ne? A když jsem měla biochemické poprvé, tak ještě týden se mi ukazoval na testu duch i přesto, že ms proběhla a teď je to ze dne na den.
No uvidíme v pondělí, co mi řekne doktorka. Každopádně děkuji za reakce 🙂

martinakokyova
20. říj 2019

Mojí kamarádce vyšli 2 testy pozitivní byli to dálnice.. za asi týden si dělala znovu testy a ty už byli negativní.. objednala se na gyndu a tam ji řekli že ne v 6 týdnu..

md21
28. únor 2020

Dobry večer, mela jsem zpozdeni ms 3 dny, delala jsem si nekolik testu a na kazdem byli dve carky, slabsi, ale byly. 5.den "meskani" jsem zacala krvácet, trvalo to 22.-26.2., test jsem si delala dalsi ten první den krvácení, a byl negativní. Dnes me hrozne boli prsa, nemohu mít ani podprsenku, uple tricko me tlaci, mam je napnutá, bradavky silene citlivé. Normalne takove problemy nemam, proto se ptam, nez si udelam dalsi testm, ohu byt presto těhotná, ikdyz jsem krvácela? Nevím zda to byla MS, jsem strasne unavená, ikdyz spim dostatečně, ta "ms" mela slabsi prubeh, ani bolesti jsem nemela, ktere vzdy mam, a krev nebyla tak rudá, tmavá, jako vzdy. Prosím o normalni odpovědi. Děkuji.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru