13DPO (+-1den), jak se cítíte?
jak se cítíte? máte nějaké příznaky? pojďte diskutovat 🙂
@kikidii no vypada to hooodne nadejne 🙂
@luciasek1987 myslíš? Tenhle cyklus je fakt divnej 😀 Ty předchozí končily všechny stejně, a teď ten růžovej výtok (myslím, že to konečně bylo uhnizďování, nic jinýho mě nenapadá), nikdy se mi to nestalo, a pak to ranní špinění, to taky ne. Od vysazení anči jsem měla dost slabou menstruaci, ale vždycky celý den. A teď už jsem pár dnů po ovulaci začala mít citlivý bradavky a bolely mě i prsa, několik dnů, nikdy to tak dlouho netrvalo. A pak takovej slaboučkej tlak v podbřišku, né bolest nebo píchání, prostě zvláštní. No snad to nebude nějaká nemoc nebo tak. A teď zhruba po týdnu zpoždění mám pocit, jako bych si oblíkla cizí prsa 😀 Větší mi nepřijdou, ale jsou prostě jiný 😀
@luciasek1987 a máš taky nafouklý bříško? Mě se po ovulaci vždycky nafoukne a jak přijde mrcha, tak se zase hned ten den sfoukne. Ale teď se ještě nesfouklo 😠
@kikidii nn já na sobě už nic nepozoruju... jsem smířená s tím, že mrcha pozítří dorazí.... takže já se už nepozoruju.. jen včera bych přísahala, že dnes přijde MS a nic.. už mě ani břicho nebolí... já hodně cvičím a dnes mě bolí celé tělo ze cvičení takže pokud je něco jinak tak to nevnímám :D ale ty tvoje příznaky.. já si myslím, že si hned zítra udělej test a bude tam dálnice.. vsaď se o co chceš // 🙂))
@luciasek1987 mě bolely záda a měla jsem křeče v břiše jako před MS 28DC (MS jsem očekávala 1. 2. nebo 3. ledna), takže jsem si říkala, že to přijde už ten 28 den, tedy na Silvestra. Vždycky mě to bolelo takhle s příchodem a brala jsem si na to prášek. Tentokrát jsem ale měla "ten pocit", takže jsem si prášek nevzala a radši to zkusila přečkat. 1. ledna bolest pryč, MS nikde, 2. ledna růžový výtok a dál už to znáš 😀
@luciasek1987 S tím testem se fakt bojím. Co jsem tak zjišťovala, tak spousta holek byla třeba už v osmým týdnu těhotenství a pořád měly negativní testy. A já bych byla tak na začátku čtvrtýho, víc ne.
@luciasek1987 ...a od tý doby co mě přešlo to špinění, tak se mi střídaj dva pocity, 1. že je mi všechno takříkajíc u prdele 😀 2. panika, plašení 😀
@kikidii je to na Tobě.. každopádně, kdyby ses rozhodla pro TT, dej vědět 🙂) ale jak říkám, já mít tvoje příznaky.... tak už testuju 🙂
@luciasek1987 už mám zase paniku a plašení 😀
Ahoj holky, si přeju, aby ta mrcha nedorazila... 😀 S přítelem jsme se snažili 🙂 5DPO jsem slabounce špinila a celkově mi není moc dobře, necítím se ve své kůži, jsem malátná, bolel mě hodně podbřišek. Teď bolí zase, ale mám strach, že "jinak", jako když to má každou chvíli přijít. BT je 36.7, ale bohužel se měřím krátce, tak nemám s čím srovnávat :(
@luciasek1987 jsi mě nahlodala, možná si na ten papírek zítra čůrnu 😀
@kikidii si myslím... A uvidis 🙂)) jeste budes rada ze jsem te "dokopala".. A kdyby naahodou nic nebylo tak to vyjde priste ...
@luciasek1987 pokud tam bude zase /, tak já tomu prostě nevěřím. Za měsíc jdu na gyndu na preventivku, takže pokud mi tam řekne, že nejsem, tak teprve potom tomu uvěřím 😀
@luciasek1987 tak jsem si ráno dělala test a zase jasně negativní. Tak já už fakt nevim. Už je skoro čas, abych začala vyhlížet další ovulaci. Tak teď nevím, co dřív 😀
@kikidii jo ja take snehobilo...
@luciasek1987 prdíme na to! Prostě pokud za 9 měsíců porodíme, byly jsme těhotné. Pokud neporodíme, těhotné jsme nebyly. Jinak na to asi nepřijdeme 😀 ...a ty testy neeeeeeeeeefuuuuuuunguuuuuujooooooouuuuuuu!!!!!!! 😠
@luciasek1987 Vždycky si koupíme ty, který uměj jen jednu čárku. Si tam tu druhou domaluju a bude 😀
@kikidii mas pravdu.. Zitra budu asi 1dc kdy ty?
@luciasek1987 já bych byla dnes 10DC, když bych počítala to špinění jako MS.
Tak jsem se dnes nechala kolegyní překecat a udělala si test. Dnes měla být menstruace a místo toho na mě kouká slabá druhá čárka 🙂 // 🙂 snad mě nešálí zrak. Pro jistotu zkusím test ještě z ranní moči..
@luciasek1987 a co ty? Přišla mrcha nebo // nebo furt nic?
@kikidii ms nikde a tt negativni tak neviiiim
@luciasek1987 ...tak tři čtyři týdny počkej a dojdi si na ultrazvuk 😀
@luciasek1987 ...a mě se dneska v noci zdálo, že jsem si dělala test, na kterým nic nebylo. Za chvíli mi kamarádka řekla, ať se kouknu znovu, a byly tam //. ...jsem se vzbudila úplně zmatená, ale čůrnout jsem si nešla. 😀 zas až o víkendu.
@kikidii utz? To tezko 🙂 mrcha urcite prijde.... Tusim to..

tou dobou jsem měla slabý růžový výtok dva dny. Pak pět dnů špinění, jen ráno a dopoledne, test nega, menses nikde. Něco je jinak, jen ještě nevím, co 😅 další test se mi nechce dělat, i přes ten pocit, že to vyšlo, mám strach, že tam bude jen jedna /.