icon

13DPO (+-1den), jak se cítíte?

luciasek1987
11. led 2016

jak se cítíte? máte nějaké příznaky? pojďte diskutovat 🙂

Strana
z4
kikidii
17. led 2016

@luciasek1987 Dneska jsem měla pozitivní ovulační test, i měkkost a položení čípku nasvědčuje tomu, že ovulka se blíží. Tímto tedy možné těhotenství z minulého prapodivného cyklu vylučuju. Dnes jsme prvně vyzkoušeli conceive gel na podporu početí, zítra budeme pokračovat 😀 Zítra razím do obchodu pro ananasový džus, prý je dobré ho po ovulaci pít kvůli uhnizďování. Tak snad se na podesáté podaří.

liliana89
27. led 2016

Dámy já věřím tomu že jste tehotne vsechny jen tehotenské testy kupujete spatne 🙂

kikidii
27. led 2016

@liliana89 😀 já to říkala už dávno, že kupujeme ty, který uměj jen jednu čárku 😀

liliana89
27. led 2016

Podle me to každá žena pozná a to ze pak zjistite ze to nevyslo tak si clovek nevsimne ze to bylo stejne. POkud ale citite ze prubeh je jiny od predchozi cyklu je nadeje 🙂 to mi vzdy rika muz 🙂

kikidii
27. led 2016

@liliana89 no, já si minulej cyklus byla skoro jistá, že to vyšlo, měla jsem dost příznaků oproti předchozím cyklům a i takovej ten pocit, že se podařilo, a nic :-/

liliana89
27. led 2016

nesmíš byt negativne naladena a nejake vitaminove doplnky beres?? ja taky ted cekam ☹ ☹ mam sice nepravidelnou menstruaci ale dnes je to 39 den od posledni MS a tyden zpatky me bolelo levá strana delohy takze jsem si rikala huraaa mam jine priznaky 🙂 acim vic cekam a nic se bojim delat test a byt zklamana....dnes jsem si dokonce vsimla ze mam podbrisek trosku nafoukly a tvrdsi brisko ale nekdy si rikam ze si vse namlouvam takze vím jak se Kikidii citis....

kikidii
27. led 2016

@liliana89 beru mamavit skoro třičtvrtě roku, tenhle cyklus jsme vyzkoušeli poprvé gel na podporu početí a po ovulaci konzumaci ananasu na uhnízdění. Tentokrát ale nemám vůbec žádnej pocit, takže nemám ani co zkoumat 😀 (tak pročítám, co píšou ostatní, abych se do menstruace zabavila 😀 ) ...nafouklý bříško jsem měla vždycky, teď je to poprvý, co ho nafouklý nemám. Každopádně mě už přešlo i takový to nutkání "počůrávat" těhotenský papírky, už mě to prostě nebaví 😀

maylabe
2. únor 2016

Ahoj holky, tak taky akorat cekam, jestli mns prijde nebo neprijde 🙂 Jsem nejspis 11 DPO, mns mam dostat v nedeli, tak uvidime. Dnes jsem si delala test, neco jako duch tam po limitu je, ale clovek vidi, co chce videt, zejo 🙂) Takze pockam dal, dalsi test si udelam zitra nebo pozitri. Pak jedeme mimo domov a uz asi nebudu mit moznost testovat.
U minulyho tehotenstvi (nedopadlo...) jsem mela ducha az 13 DPO a pozitivni test od 15 DPO, tak je jeste cas.
Stejne jako tehdy mam zvetseny a bolestivy prsa, podle nich jsem to poznala minule 🙂 ale k tomu jsem nemocna, tak kdo vi, jak je telo poblazneny a jestli se mimco udrzi, i kdyby se zadarilo.
Ceka ted taky nekdo na MNS? 🙂

kikidii
2. únor 2016

@maylabe mě akorát končí, takže jedeme dál. Držim pěsti, ať to vyjde 😉

maylabe
2. únor 2016

@kikidii Diky, uvidime 😎 Tohle obdobi cekani je pro me vzdycky nejhorsi. S novym cyklem pak prijde nova sance, nova nadeje, ale ta nejistota pred mi vzdycky leze na mozek 🙂
Snazite se o prvni miminko?

kikidii
2. únor 2016

@maylabe ano o první, už mám teď 4. den 11. cyklu, nekouříme, nepijeme (teda ne moc, jen červený víno), tlustý taky nejsme, menstruaci mám celkem pravidelnou, ovulaci taky, a stejně to nejde :-/ tak jsem teď začala ještě cvičit Mojžíšku, tak uvidíme, jestli to k něčemu bude 🙂

luciasek1987
autor
2. únor 2016

ahoj holky.. já jsem teprve 3 DPO... tak uvidíme příští týden...

maylabe
2. únor 2016

@kikidii Je to nefer, vid :( Kolik holek otehotni napoprve nebo dokonce neplanovane... Ale co nadelame 😎 Ja jsem zrovna dnes premyslela, ze budem mit "vyroci", loni v unoru jsem poprve cekala, jestli to dostanu nebo ne... 🙂 Ale nesnazili jsme se teda cely rok, v lete jsem otehotnela a o miminko prisla, a pak jsme meli narizenou pauzu nekolik mesicu nez se mi vse zahoji.
O tom cviceni jsem kdysi neco cetla, ale zatim nezkousela. Kdyztak ho pridam pristi mesic 🙂

@luciasek1987 Jak dlouho se snazite vy? 🙂 Snad to klapne! Taky prvni ditko?

Ja se tady zatim rozkoukavam, ale je fajn vymenit si par radku s nekym, kdo zaziva to stejny. Kolem sebe mam bud holky, co deti jeste nechteji nebo je maji, ale prisly k nim ani nevi jak...

luciasek1987
autor
2. únor 2016

@maylabe my se snazime 4. cyklus no ale popravde ... ted teprve jsme se snazili poradne 1, cyklus - jsme byli na Tahiti na lodi bylo nas tam 8 takze to moc neslo :D 2. snazeni - pritel byl v Chorvatsku a prijel az den po ovu 3. snazeni - Silvestr (alkohol, milion lidi kolem) no a ted az jsme na to meli fakt cas :DD tak uvidime.. jinak pila jsem Kontryhel do ovu, piju Nosifol a mam gelik 🙂) a jj bylo by to prvni ditko.. 🙂 taky jsem rada, ze muzu s nekym popsat..

langenlois
2. únor 2016

Ahoj,jsem po 3.IVF zavedena 3-denni embrya,28.1 odpoledne zavedena,31.1.injekce na uhnizdeni.Od vcera 1.1. citim vajecniky,dnes 2.2 mi moc dobre nebylo,bolesti v podbrisku a zad,prsa mirne zvetsena,ale nejsem si vubec jista...test 9.2.Myslela jsem,ze kdyz se embrya uhnizni prijde spineni,musi to byt pokazde?

maylabe
2. únor 2016

@langenlois Ahoj, ja myslim, ze nemusi. Kdyz jsem byla tehotna, zadny spineni jsem nezaregistrovala 🙂 Zavedli ti dve? Budu drzet pesti!

@luciasek1987 Jeee, no tak to vam to blbe vychazelo zrovna kolem tech ovulaci 🙂 Tak treba se zadari hned takto "napoprve" spravne nacasovany 🙂 To jsi taky pekne vybavena, o tom Nosifolu slysim poprve az tady, neznala jsem ho. Ja jsem driv brala obycejnou kyselinu listovou, ted beru Femibion.

luciasek1987
autor
2. únor 2016

@maylabe listovku beru uz pres rok ale ted co mam Nosifol tak jsem ji vysadila. Lekarnice mi rikala ze to uz by bylo moc... No keeez by se zadarilo.. V unoru tu zas pritel nebude tak by se snazeni posunulo az na brezen 🙂 takze spis pocitam s tim breznem at nejsem zklamana....

maylabe
3. únor 2016

@luciasek1987 Jakto, ze beres listovku tak dlouho? 🙂 Vedelas, ze budes chtit tehotnet, tak si to zacala brat uz tak dopredu? Pritel jezdi pryc pracovne? To je teda naprd, ze to vychazi tak blbe. Treba se to povedlo uz ted a unor ani nebudete muset resit 🙂

Ja jsem dnes byla u doktorky, bohudik v krku nic nenasla, prudusky taky dobry, tak jsem moc rada. Jeste zitra budu mit vysledky CRP, ale snad se antibiotikam vyhnu. Jen teda co mi doporucovala...fuuuu...paralen, ok...ale ibalgin?! Ten bych si nedala ani za zlaty prase, vsude ctu jak je ibalgin v 1. trimestru pruser. Podle ni maly mnozstvi nemuze nic udelat. Ale ja tomu teda neverim, takze pojedu dal svoji dosavadni prirodni lecbu. Pripadny antibiotika bych urcite konzultovala i na gynde. Ja jsem peclivka a potrebuju mit pocit, ze jsem udelala maximum a s ibaginem bych cisty svedomi nemela 🙂

Dnesni test mam uz vylozene pozitivni, zadni duchove. Ale neraduju se, jeste to muze odejit, tak uvidime. Prvni dva tydny byl nemocny pritel, ted ja, takze "idealni" podminky z obou stran. Na radost je jeste cas, tak uvidime, co bude nebo nebude. Ale potesilo me, ze jsem evidentne mela ovulaci (podle BT probehla, ovulacni testy mi nic neukazaly), bala jsem se, ze po tom prvnim nepovedenym tehotenstvi jsem nejaka porouchana.

luciasek1987
autor
3. únor 2016

@maylabe jojo vedeli jsme ze na to letos vlitneme tak jsem ji zacala brat uz loni. A ano jezdi pryc pracovne, nekdy jezdim s nim ale ne pojazde.. Takze pokud to nevyslo ted tak dalsi pokus az v breznu 🙂
A tobe moc drzim palecky.. Moc

paulittav
3. únor 2016

@maylabe jáááá 😀 taky by mi měla přijít MS v neděli 🙂 kéééééž by nepřišla 🙂

liliana89
3. únor 2016

Holky držte mi zítra palečky. Jdu zítra ke gyndu..uz je to 45 den od poslední menstruace a stale nic..test jsem si delala tyden a neco zpatky a byl negativni..a v noci uz jsem nevedela jak usnout..par dni me boli podbrisek a nevim jak si v noci lehnout at o tom nevim...zvysena teplota pres den 37,3C a rano kdyz se vzbudim 37C..tak na me zitra myslete..at mi doktor rekne ze neco snad vidi ci pozna ...

maylabe
3. únor 2016

@paulittav Jeee, pekna synchronizace na nedeli 🙂) Test si budes delat az po pripadnym vynechani?

@liliana89 Tak zitra hodne stesti a dobry zpravy, dej pak vedet 🙂 Normalne mivas menstruaci pravidelnou?

@luciasek1987 Dekuju, nezbyva nez doufat a cekat, u tebe i u me 🙂

paulittav
3. únor 2016

@maylabe nevím jestli vydržím případný vynechání, ale nejdříve to mám v plánu právě v neděli, pokud MS do tý doby nedorazí 🙂

liliana89
3. únor 2016

maylabe : pravidelnou menstruaci nemam..jednou to mam za 35dní, dalsí treba 38dní zalezi podle stresu z prace..jelikoz dnes je to 45 den od poslední menstruace tak jsem trochu nervozni s toho..jsem doma na nemocenské tak stres nemam jsem ok..ale mam bolesti podbrisku ze kazdym dnem uz bych to mohla mít a nic..a i pres noc se budim...jsem casto unavena - citlive bradavky a dokonce budouci manzel(v dubnu se bereme) mi rekl ze mam nejake vetsi a tvrdsi prsa...ale vis jak mozna si to jen nalhavam... 😒 kazde rano si davam kyselinu listovou...na vecer inofolic , sem tam si davam kontryhel caj, snazime se zdrave jist a MS nikde...ja jsem rada ale bojim se ze to neni mimi 😒 i mi prijde ze jsem nafoukla a nekdy mam tvrdsi bricho a hlavne kdyz me zacne bolet podbrisek, tak mam nekdy pocit ze mi hoří břísko - jak kdyby se neco delo 🙂 takze damy ja jsem furt v nadeji...i kdyz se bojim zitrka..zitra se ozvu urco...

maylabe
3. únor 2016

@paulittav Ja jsem to jeste s testem nikdy nevydrzela az do vynechani mns 😅 A nejaky priznaky citis? 🙂 S ditatkem nemas asi tolik casu na sebezkoumani jako mam ted ja co 😀

@liliana89 Jo tak to mas o hodne delsi cyklus nez ja 🙂 Pokud mas pozdejsi ovulaci, tak pred tydnem jeste nemuselo byt na testu nic videt a urcite jeste nic neni ztraceno 🙂 No zitra se to rozlouskne, vid 🙂 U me jsou prsa taky hlavni ukazatel, meni se vizualne, takze se to neda vsugerovat jako ty jiny priznaky 🙂) ale taky jsem hned bezela za chlapem, jestli to vidi taky 😀
Taky by se mi libila svatba na jaro, ale letosni jaro asi stravim u uceni na statnice, tak uvidime, jak nam svatbovani vyjde. Zaridime se podle toho, jak ne/pujde miminko.

paulittav
3. únor 2016

@maylabe ale jo čas je taky, stíhám nad tím furt přemýšlet 😀 přiznám se, že se hodně pozoruju, ale většinou si to snažím reálně vysvětlit, respektive příznaky typu nafouklý břicho mívám před každou MS, i když bych řekla, že teď je víc, mám citlivější a bolestivější prsa, ale to asi bude zase pro změnu psychikou a je fakt, že asi tři dny padám únavou, ale to zase připisuju tomu, že piju jen jedno kafe denně, byla jsem zvyklá dvě, ale omezila jsem to na to jedno, tak to asi taky bude mít vliv.... prostě když to nevyjde, tak nechci bejt zklamaná, tak se na to snažím takhle připravovat 🙂
taky už jsem přemýšlela, že bych testla třeba zítra, že bych mohla být cca 11DPO (ale to jen tipuju, nemám měřenou BT ani jsem si nedělala ovulační testy, tenhle měsíc to byl spíš výštřel do prázdna 😀 ), ale bojím se právě toho, že tam nic nebude no 🙂 tak si radši počkam 😀

paulittav
3. únor 2016

@liliana89 tak to na Tebe budeme moc myslet!!! a držet palečky! ;)

maylabe
4. únor 2016

@liliana89 Jsem napnuta jak ksandy 😀

Ja dneska dalsi test (stydim :D), carka krasne zesilila, tak uvidime 🙂 Nemoc se mi nelepsi, ale uz mam vysledky krve a nepotrebuju antibiotika, tak mam radost a nezbyva cekat, co prinesou dalsi dny 🙂

luciasek1987
autor
4. únor 2016

jsem 5 DPO... nemám žádné příznaky... krom toho, že když si večer lehnu, tak mě dost píchá levý vaječník, tam kde proběhla ovu.... měl to někdo také tak?

paulittav
4. únor 2016

@maylabe to je supr, že sílí!!! 🙂 já furt přemejšlím, že to taky poruším, chtěla jsem už dneska, ale ještě jsem se přemluvila do zítřka.... zítra budu 30DC, mívám průměrně 31 dní, někdy 28, někdy 33, tak to asi prubnu, krom toho se mi o tom zdálo, že jsem testovala 😀 ale výsledek nevím, páč jsem se vzbudila 😀

Strana
z4