icon

13DPO (+-1den), jak se cítíte?

luciasek1987
11. led 2016

jak se cítíte? máte nějaké příznaky? pojďte diskutovat 🙂

Strana
z4
liliana89
5. únor 2016

zapomnela jsem jeste dámy napsat...možná si moje rady neberte k srdci, ale rekla jsem si ze to tu napisu a treba to nekomu pomuze nekomu treba ne... psala jsem tu co vse jsem brala za vitaminy ...ale muj pocit a nejsem si jista mi asi pomohlo to, že pri kazdem pohlavni styku jsem si presne na 30minut lehla a podlozila zadek..hlavne jsme se s pritelem snazili mit společne orgasmus, ponevadz se rika, že kdyz zena prijde k orgasmu cipek nasaje co nejvic spermii...ale to není tak ted podstatne..Po 30minutach a to je asi pro Vás důlezite jsem se sla jen vyčůrat a dala si vložky a NESLA JSEM SE OSPRCHOVAT. Možná si ríkate ze jsem prase...ale vícemene to napadlo meho muze 🙂 rekl ze kdyz se nam nedari at se zkusim po sexu nemít a nechat to do druheho dne at maji mršky šanci...🙂 doufam ze me tu ted nebudete odsuzovat ale myslím ze to treba nektere z vás treba pomuze...pokud ne, budu na vas myslet 🙂 a prat si at mam konečne dve carky na testu 🙂

katherinne18
5. únor 2016

@liliana89 Já po pohlavním styku vždy chodila čůrat a umývat se a bum, čekáme mimčo 🙂 Párkrát ve mně zůstal déle, ale to je vše. Hlavně to bylo neplánované, já nesmím prášky a kondom jsme nechtěli a shánět někde tabletky po taky ne, takže jsme se na to vyprdli, až to přišlo a nelitujeme. 🙂

paulittav
6. únor 2016

@liliana89 určitě si o Tobě nebudeme myslet, že jsi prase, nebo teda aspoň já ne 🙂 on když se člověk snaží o mimi a nejde to, tak udělá cokoliv ;) já se teda umýt musím aspoň do nějaký doby, jinak to odnesu zánětem..... :(

paulittav
6. únor 2016

@maylabe tak MS dneš došla.... dokonce i mužskej byl včera při negativním TT optimističtější než já, a že je to jinak děsnej pesimista 😀 ale já byla včera mega protivná, tak mi to bylo jasný ;)

liliana89
6. únor 2016

paulitta: to me mrzi :( hlavní je ze te drzi pritel optimisticky 🙂 myslim ze to je nejdůlezitejsi 🙂

maylabe
6. únor 2016

@paulittav Jee, tak to me mrzi. Snad te zitra nebudu nasledovat 🙂 Zkus to mereni bazalni teploty, sleduj cipek a hlen a urcite se brzo zadari. Asi to nacasovani sexu a ovulace ted nebylo uplne idealni no ☹ novy cyklus, nova sance! Treba je to posledni mns na dlouhou dobu 😊

paulittav
6. únor 2016

@maylabe Určitě ne, miminko se udrží 😉 Děkuju za povzbuzení! 😉 Navíc je to první měsíc, tak z toho nejsem ještě tak špatná zvlášť, když jsem to očekávala, .... tenhle cyklus se každopádně budeme snažit být produktivnější 😀 Měřit BT jsem zkoušela začít, ale obávám se, že to nebude moc přesný, páč se malej docela často budí a navíc vstává pokaždý v jinou dobu, takže abych měřila vždy ve stejnou dobu bych musela nastavit budíka na pátou ranní s rizikem, že budu muset vstávat, protože by to malýho určitě vzbudilo.... 😀 není to vůbec lehký..... ale chci si ještě koupit ovulační testy a mít to pojištěný i tím.... nemáš tip jakou značku?

maylabe
6. únor 2016

@paulittav Na ovulacni testy ti daji lepsi tipy ostatni holky 🙂 Ja jsem je tento mesic zkousela poprve a nemam s nima dobrou zkusenost. Ovulaci mi vubec neukazaly a nejsem si vedoma, ze bych delala neco spatne. Ale to horsi bylo, ze mi to delalo spatne na psychiku. Uz jsem pak nebyla smutna jen z toho ze nejsem tehotna, ale taky kazdej den po testu z toho ze uz ani tu ovulaci nemam... Asi kdyby to melo jinej postup nez tehotensky testy (nadobka, curani, carky..), tak by mi to nevadilo, ale takhle mi to hned pripomnelo, co uz mame za sebou, vsechny ty zklamani, negativni testy a akorat me to deptalo 😒
Tu teplotu uvidis, ja mam ted horsi spani a budim se v noci a pak i nad ranem, priteluv budik do prace atd., takze taky ne vzdy dodrzim ty pozadovany hodiny spanku v kuse. Ani nemerim uplne ve stejnou dobu, s kazdou hodinou pred odecitam 0,1 stupne a s kazdou hodinou po 0,1 stupne pricitam. Takze jen takto orientacne, ale ovulaci mi to ukazalo pekne 🙂
To mereni teploty me vubec nestresuje, bavi me sledovat grafy, zapisovat si to, zkoumat 🙂 Plus teda ty zbyly veci na sledovani. Delozni hlen rekne fakt hodne. Z cipku uz ted nic nepoznam, v lete jsem ty zmeny pozorovala hezky, ale ted po tom zakroku to mam asi zjizveny a uz to neni tak citelny, tak jsem to uz moc nezkoumala. Tak uvidis, co ti bude vyhovovat. Kdyz spolu budete spat obden, tak ani presny datum ovulace nepotrebujes 🙂

katherinne18
11. únor 2016

Tak se vám holky musím pochlubit 🙂 Máme z toho s přítelem radost! 🙂
Jsme přesně 7tt, srdíčko bije a máme 10,31 mm 🙂
Přeji tady všem hodně štěstí, je to fakt krásný pocit 🙂

paulittav
12. únor 2016

@maylabe tak jak jsi dopadla? 🙂 myslím na Tebe! 🙂

paulittav
12. únor 2016

@maylabe jinak už testuji ovulaci 😀 chci vědět, jak to moje tělo vlastně funguje, pomocí hlenu atd. to moc nepoznám, příznaky většinou nemívám, tak uvidíme, jak to půjde... měřím k tomu i BT.... nicméně, já razím v PO zase na gyndu, nějak se nemůžu zbavit (asi?) kvasinek, jednou se projeví, pak je pár dní klid a pak zase znovu.... a to sladké nejím, alkohol nepiju, pečivo nejím, snažím se hodně pít, jíst ovoce a zaleninu, beru probiotika, mužskej je přeléčenej...no hlava mi to prostě nebere....

paulittav
12. únor 2016

@katherinne18 jéééé, moc gratuluji!!! To je krásná zpráva, tak ať se daří a miminko krásně roste!!! 🙂

luciasek1987
autor
13. únor 2016

holky, kdo je dne 13 DPO... já se cítím jako před MS :D

paulittav
13. únor 2016

@luciasek1987 já mám ještě daleko...:(

luciasek1987
autor
13. únor 2016

@paulittav a já budu asi 1 DC.. :D opět.. jak jinak 🙂

maylabe
13. únor 2016

@paulittav Jeee, ty jsi hodna, ze na me myslis! Zatim vsechno zustava stejne, tak to vypada nadejne...na gynde jsem jeste nebyla, v pondeli se tam planuju objednat, jestli se do te doby neco nepodela...na testu dalnice, tak silny carky jsem minule vubec nemela, tak z toho mam lepsi pocit. A pak uvidime na utz, co tam bude/nebude a hlavne KDE 🙂 Nevim, kdy prijde ten moment, ze radost bude prevazovat nad strachem. Par tydnu jeste asi ne no 🙂 Tak prosim drz pesti!
Ten hlen jeste nevzdavej, ja jsem taky myslela, ze to nevysleduju, ale ten ovulacni hlen je fakt hodne jinej 😕 Jej, to me mrzi, ze te porad trapi zanety...ale urcite je rozumny to poradne prelecit, nez to pak resit v tehotenstvi. Moje segra na to taky strasne trpi, mne se to nastesti celkem vyhyba, takze zadny osvedceny rady nemam 😒

paulittav
14. únor 2016

@maylabe Jéééé, to je dobře, věřím, že to bude dobrý !!! 🙂 Určitě budu držet pěsti a myslet na Tebe! Určitě dej pak vědět a pochlub se fotečkou 😉

Jinak já teď baštim grep, kterej je na podporu tvorby hlenu, a je fakt, že je to znát 🙂 Občas cítím teď i ráno a v podvečer bolesti v podbřišku, občasný píchání na pravý straně, ale na ovu testech jsou jen slabí dušíci... je teda ještě brzo na ovu, jsem teprve 9DC ...

se zánětama je to děs... je fakt že když už mě to chytne, tak to stojí za to a nemůžu se toho zbavit, .... :-/

domuskalarisa
9. srp 2016

Holky, 13dpo a test bily :'(

Strana
z4