14 DPO, po Pregnylu, test negativní. Bolí prsa, břicho
Ahojte zeny. Rok a pul se snazime o druheho prcka. Prvni slo rychlosti blesku( vysadila jsem Ha a ms uz neprisla) ted kazdej mesic zklamani. Byli mi odstraneni srusty po prvnim cs. Hormonalni profil= nizky hormon na dozravani vajicek. Nasazen clostibelgyt 3-5 Dc 1-0-1. 14 dc pichnut pregnyl. Ovulace mohla nastat hnedka nebo do 36 hodin. ( folikul byl velky pry mohl prasknout sam.) Dnes 14-15 dpo a tt negativni. Prsa boli coz vetsinou pred ms prestali. Krece v brichu uz mam snad od 5dpo. Je tu jeste nejaka sance, ze to vyslo??? Vsude tu ctu, ze do 14 dni test pozitivni. U prvniho mi test vysel pozdeji, ale to nevim kdy byla ovulka..... dekuji za pripadne zkusenosti ci jenom nazor.
Jj dnes posledni den
@kokodyl Ahoj,já zatím nic ,si připadám jak marťan.ms nikde,testy negativní,tak jsem objednaná na 24 na gyndu.ms měla dorazit 12tého a zatím nic.nic mi není,mám jen žravou 😀
@michalamala99 tak budu drzet pesti...
@likinka ahojky😊 no jdu na IVF teda, se stimulaci hormonama začínám od prosincove menses a pokud zustane cyklus pravidelný, tak okolo 22ledna bych mela mit odber vajiček 😊 jeste pujdu pod narkozu na zkontrolovani vehcovodubzda tam nemam sactosalping- zanetlivou tekutinu a popř by mi ji odsali, ale přiklaněli se spíš ješte k operaci na uplný odstraněni vejcovodu, ale nakonec to prozatim udelame tím odsátím. Hlavu jako balon z tech informací mám. ☹
Holky ja jsem dnes jak balon. Pichnout jehlou tak prasknu. Zitra jdu na utz tak uvidime kolik jich tam bude...
Tady je klid zeny.... Miso zidra drzim pesti.... ja mam dva foliky. Na kazde strane jeden. Tak uvidime. Dnes pichnut pregnyl a ted 3 dny prace a uvidime co bude..... ted uz jen to cekani
Ahoj holky ,tak jsem byla v pátek na první kontrole a zažila jsem tam hrozny drama. emoticon doktorka napřed že dobry a že v děloze je vidět váček a pak najela na vaječník a tam velká koule s takovou kuličkou ,tak že prej neví co to je zavolala další doktorku a ta taky že neví ale nakonec obě usoudily že mimoděložní ,tak já s brekem vystřelila ,poslaly mě do nemocnice a tam mi doktor řekl že je to cysta na vaječníku se sraženinkou a že jinak vše v pořádku emoticon ,no šílený to bylo..ale prej cysta neva a za týden mám přijít na srdíčko.
Tak gratuluji
Dekuji mooooc
No takze muj chlap je tak na presdrzku 😠 ze vcera pujde na jedno pivo. Ok prisel brzo, ale hnedka vytuhl a kdyz jsem ho chtela vzbudit byl prijemnej jak vred na prdeli. Takze nase 3-denni snazeni bylo je 2-denni snad to stacilo....
Jeste tyden.... 😩
@michalamala99 miso tam jak si dopadla???
@kokodyl ahoj,po 9dnech zpoždění mrcha dorazila,takže od 22-25 ms ☹ pak dobrý a teď od neděle opět špiním.takže to nechápu.dr mi bral 24krev na hcg raděj a nic.vůbec tomu nerozumím.do listopadu jsem to měla pravidelný,nikdy jsem mezi cyklem nešpinila a teď tohle
To me mrzi. A stimulujes ted???..... ja jsem dnes 10 dni po pregnylu a test bilej.... nekde pisou ze by nemel zbelat jen carka zeslabnout a pak zesilovat. Nekde zas ze bilej byl a pak se duch objevil. Takze s toho moudra nejsem....
ne,ne.a kdy to máš dostat?
Od 8 do 10.12 jsem nedockavec
tak to už by na testu mohlo jít něco vidět 🙂 ale počkala bych do toho 8mého
Nic 😕 jedu 3 kolo a uz jsem s toho nestastna... bricho me furt boli...m uz se na to vyprdnu. Dojedu tohle kolo a pak bud se zadari nebo ne

@michalamala99 a co ty???