15DPO hcg 32, 17DPO hcg 50. Biochemické?
Snažíme se rok a čtvrt.
Jsem dnes 17 dpo zároven 16 a 18 dní po IUI.
Ve středu (15dpo) hcg 32 (šla jsem na krev, protože na mamatestu byl duch), včera ve čtvrtek hcg 42 a v pátek (17DPO)tj dnes hcg 50. Roste,ale velmi pomalu..to značí o bichoemickém, ze? :(
@biedronca kup si fertipronu to je obdoba nosifolu za daleko nizsi cenu. Nebo staci jist normalne listovku a koupit si inositol v prasku (koupis ve zdrave vyzive nebo sportovni ted nevim).
@biedronca také jsem užívala tu fertipronu, tu jsem užívala v podstatě od první návštěvy v Car, kdy mi ji dr. doporučil. Nejdříve jen 1 sáček denně a pak mi to zvedl na 2, užívala jsem ji vlastně celý rok než jsem otěhotněla, težko říct, zda-li byl i on nápomocen, ale uškodit určitě neuškodil a jak píše lussinka88 je to cenově dobré 🙂
@biedronca tak určitě si myslím, že by to chtělo delší dobu užívání než jen měsíc. Přeci jen ne nadarmo se říká, že i ta kys.listová by se měla začít užívat, už alespoň 3 měs. před plánovaným otěhotněním. Takže i pokud teď budeš dávat pauzu, určitě bych tu fertipronu a nebo něco jiného začala užívat, už teď.
@zetta01 Určitě jo, je to pravda. Ja vzdy vydrzela měsíc a pak prdlačku.
Ted si chci dát se vším pauzu, nechci o snažení ani slyset, a fatk měsíc, dva tři... nerešit hormony, nerešit CAR. Možná koupim tu Fertipronu a budu ji uzívat a nebo možná ani to ne, a necham to fatk ale uplně naprosto volně.
ZÍTRA REVIZE
@biedronca drz se...odpocivej...bude to zase dobre...

@jarmarca vidíš a na ten drilling se zeptam v caru pri kontrole.Treba by to slo pod 1 narkozou s tou revizi ☹ :D