icon

15DPO hcg 32, 17DPO hcg 50. Biochemické?

biedronca
20. črc 2018

Snažíme se rok a čtvrt.

Jsem dnes 17 dpo zároven 16 a 18 dní po IUI.
Ve středu (15dpo) hcg 32 (šla jsem na krev, protože na mamatestu byl duch), včera ve čtvrtek hcg 42 a v pátek (17DPO)tj dnes hcg 50. Roste,ale velmi pomalu..to značí o bichoemickém, ze? :(

Strana
z9
biedronca
autor
9. srp 2018

@jarmarca vidíš a na ten drilling se zeptam v caru pri kontrole.Treba by to slo pod 1 narkozou s tou revizi ☹ :D

jarmarca
Autor odpověď smazal
biedronca
autor
9. srp 2018

@jarmarca dik, na laparku se zeptam.2x jsem otehotnela, tak průchozí budou.

renuliena
9. srp 2018

@zetta01 jojo mám pco, bez léků jsem nemenstruovala, brala jsem každý měsíc gynprodyl to je něco jako utrogestan, a pak jsem užívala ten inofolic, no a teď mi tady spinká měsíční holčička, 😊

renuliena
9. srp 2018

@biedronca inofolic to je jakoby doplněk stravy, nevím jestli se radi mezi léky, je to právě na ženské organy atd, podívej se na internet a přečti si o tom něco, na clostik jsem zareagovala jednou a to jsem potratila, pak jsem ho měla víckrát ještě ale už jsem nezareagovala

lussinka88
9. srp 2018

@biedronca kup si fertipronu to je obdoba nosifolu za daleko nizsi cenu. Nebo staci jist normalne listovku a koupit si inositol v prasku (koupis ve zdrave vyzive nebo sportovni ted nevim).

zetta01
10. srp 2018

@biedronca také jsem užívala tu fertipronu, tu jsem užívala v podstatě od první návštěvy v Car, kdy mi ji dr. doporučil. Nejdříve jen 1 sáček denně a pak mi to zvedl na 2, užívala jsem ji vlastně celý rok než jsem otěhotněla, težko říct, zda-li byl i on nápomocen, ale uškodit určitě neuškodil a jak píše lussinka88 je to cenově dobré 🙂

biedronca
autor
10. srp 2018

@zetta01 jojo Fertipronu jsem tsky uzivala mesic po tom Nosifolu jako levnější náhražku .

zetta01
10. srp 2018

@biedronca tak určitě si myslím, že by to chtělo delší dobu užívání než jen měsíc. Přeci jen ne nadarmo se říká, že i ta kys.listová by se měla začít užívat, už alespoň 3 měs. před plánovaným otěhotněním. Takže i pokud teď budeš dávat pauzu, určitě bych tu fertipronu a nebo něco jiného začala užívat, už teď.

biedronca
autor
10. srp 2018

@zetta01 Určitě jo, je to pravda. Ja vzdy vydrzela měsíc a pak prdlačku.
Ted si chci dát se vším pauzu, nechci o snažení ani slyset, a fatk měsíc, dva tři... nerešit hormony, nerešit CAR. Možná koupim tu Fertipronu a budu ji uzívat a nebo možná ani to ne, a necham to fatk ale uplně naprosto volně.

biedronca
autor
15. srp 2018

ZÍTRA REVIZE

agneska7
15. srp 2018

@biedronca to je mi lito preji at se brzo podari znova

priefi
15. srp 2018

@biedronca je mi to moc lito 😔

alcar
15. srp 2018

@biedronca 😢

nat
15. srp 2018

@biedronca moc me to mrzi,preji aby se brzy zadarilo znova :-*

biedronca
autor
16. srp 2018
zetta01
16. srp 2018

@biedronca 😢

vendelinka08
16. srp 2018

@biedronca drz se...odpocivej...bude to zase dobre...

nat
16. srp 2018

@biedronca drz se,bude zase dobre

sticker
Strana
z9