icon

18 dní zpoždění a chuť na čokoládu

stastnamaminka1410
18. črc 2021

Dobré odpoledne, maminecky,

Přesto, že jsem zvyklá, že mi MS chodí pokaždé o dva týdny později, než by měla (dorazí vždy přesně v den ovulace, dle aplikace) , ale tentokrát nedorazila ani po dvou týdnech. Test samozřejmě negativní. Ve stresu jsem furt, takže na ten to svádět nechci, ale tentokrát je to už 4 dny po plánované MS, a nikde nic. Test si dělat už nechci, abych nebyla zklamaná. Ale přátelé ! Ta chuť na čokoládu je odzbrojující ! Za ty 4 dny (celkem 18, i s obvyklým 14 ti denním zpožděním ), jsem každý den sežrala jednu ! Někde jsem četla, že se těhu může projevit až v 6tt ! Co myslíte, mám počkat na další termín plánované MS, nebo se se rovnou objednat na gyndu ? Mě tyhle zpoždění bez pozitivního testu už nebaví ...

zelenaesmolda
18. črc 2021

@stastnamaminka1410
a proc se chces objednavat na gyndu kdyz jeste nemas ani udelany test?

stastnamaminka1410
autor
18. črc 2021

@zelenaesmolda já dělala právě 14 dní po nechráněném styku. S prvním synem vyšel pozitivně. Teď, když se snažím o druhé, mám mnohem delší zpoždění a první test byl negativní ☹

barmo
18. črc 2021

No bez pozitivního testu bych se na gyndu neobjednávala🙂

zelenaesmolda
18. črc 2021

@stastnamaminka1410
no tak asi tehotna nejsi tak proc se chces objednavat?

stastnamaminka1410
autor
18. črc 2021

@barmo spíš proto, že už mě to zpoždění fakt sere. Každý měsíc čekat jak debil. Ok, dva týdny zpoždění beru, ale k tomu další 4 dny a furt nic, u mě to zvykem není. Max těch 14 dní, pak se to vždycky dostaví . Když už tak nějakou injekci na vyvolávačku, nebo něco na upravení pravidelného cyklu a ne abych se těšila zbytečně ☹️

stastnamaminka1410
autor
18. črc 2021

@zelenaesmolda no, právě . ASI. Kamarádka měla zpoždění 22 dní, negativní test, a oka si zasla na gyndu a z krve se jí tehu potvrdilo...takže asi proto...neztrácíme naději

zelenaesmolda
18. črc 2021

@stastnamaminka1410
kamaradka spis udelala pri testovani chybu a proto ji vysel spatny vysledek.

stastnamaminka1410
autor
18. črc 2021

@zelenaesmolda teda nevím, pokud je člověk při smyslech, jak se dá udělat pri testování chyba 😃 není ani první, ani poslední, podle příspěvků, co jsem tady našla, každé tělo je individuální a někdy se to prostě ani za nic na testu neprojeví ani při správném testování ...no nic, budu cekat

zelenaesmolda
18. črc 2021

@stastnamaminka1410
uplne jednoduse,treba si precist vysledek po limitu.

stastnamaminka1410
autor
18. črc 2021

@zelenaesmolda to jo, ale když to dítě fakt chci, tak ten test hypnotizuju od chvíle, co se na něj vycuram...teda aspoň ja

zelenaesmolda
18. črc 2021

@stastnamaminka1410
a myslis,ze tomu pomuzes?podle me si timhle od tehotestvni naopak pomahas,psychika dela hodne

ellyem
18. črc 2021

Jestli máš 18 dní zpoždění a negativní test, tak těhotná nejsi. Nikam nevolej a raději si dej další čokoládu.

izzylka
18. črc 2021

Já nějak nechápu, ten tvůj cyklus 🤔 píšeš, že máš pokaždé 2 týdny zpoždění? Tak to bude spíš normální délka cyklu ne? Řídit se podle apky je uplná blbost 🙈 spíš by to chtělo vědět, jak tvoje tělo funguje, jak dlouhé máš teda cykly, a hlavně kdy je ovulace, protože bez té samozřejmě těhu být nemůže, že? 😊 těhotenství bez pozitivního tt je docela rarita a určitě bych nevěřila, že do té skupiny patřím.
Mmch psychika při snažení o dítě je mrcha a vážně se s tělem dokážou dít divné věci....

sudylichozrout
19. črc 2021

Nemas kazdy mesic zpozdeni o 14 dnu, ale mas cyklus dlouhy 42 dnu. Aplikace je ti k hownu, kdyz do ni nezadas delku sve folikularni k lutealni faze. Realne mas tedy zpozdeni 4 dny a test uz by neco ukazal. Tak si ho udelej a neotravuj zbytecne na gynekologii.
Pokud chces dite, mela bys znat svuj cyklus. Pokud ho neznas a nesoulozis 42 dnu v cyklu obden, neotehotnis.

stastnamaminka1410
autor
21. črc 2021

@sudylichozrout no, děkuji za vysvětlení. Na gynde stejně otravovat budu, kvůli preventivce 😃