2 dny po "oplodňujícím" sexu špinění
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, zda máte nějaká podobnou zkušenost.
S manželem se snažíme o mimi, tak jsem trochu netrpělivá a počítám každý den, abych už konečně mohla udělat tt.
Vysledovala jsem ovulaci (test) a s manželem na to ten den vlítli, dva dny od sexu jsem začala špinit, ale vypadalo to jako ovulační hlen + krev - prostě takové zvláštní špinění, které trvalo dva dny. Do MS to bylo 13 dní a nikdy předtím jsem toto neměla. Od té doby mám pocit pobolívání podbřišku, jako před nastupující MS. Vím, že se všude píše, že k uhnízdění vajíčka dochází až tak kolem 5-7 dne, ale nestalo se některé z vás něco podobného a přitom došlo tak brzo k uhnízdění vajíčka? Už mi z toho začíná hrabat a moc se na to soustředím, ale nemohu si nějak pomoc. ☹
Jen pro doplnění, pokud by se tu našla nějaká, co by měla něco podobného.... 🙂
Jsem těhotná, ale ještě se musí vyloučit mimoděložní těhotenství, protože zatím na ultrazvuku není nic vidět...
@nirelen ahojky mam ted to same z veho jsi to mela;? Ja muzu byt tak 3-4 dpo ted
@milujicimamina U mě zřejmě šlo o uhnízdění... doprovázelo to pobolívání podbřišku, jako při bolestivé MS, ale jen na levé straně...doktorka se bála mimoděložního těhotenství, ale nakonec to bylo jen tím,jak se děloha roztahuje a připravuje na těhotenství 🙂
Dnes jsem ve 23+0tt a vše je naprosto v pořádku 🙂 Tak i tobě přeji hodně štěstí 😉
@nirelen mě to taky píchá nebo pálí na levo no teda myslíš že se něco děje? 🙂 a tobě gratuluji 🙂
@milujicimamina těžko říct, páč jak doktorka řekla,mohlo by to být i mimoděložní těhotenství....Ale u mě to vyšlo...navíc mi pak ségra říkala,že měla ty samé problémy a dnes má 15-ti letého syna 🙂 Takže naděje tam je a ne malá 😉
@nirelen teda to by bylao něco jelikož po styku nikdy nešpiním ani nic .)
@milujicimamina Jo a Těhu test mi pořád vycházel negativní (nemohla jsem to vydržet do dne plánované MS),tak když jsem si ho v den,kdy jsem to měla dostat udělala (z recese), protože jsem měla všechny MS příznaky (pobolívání břicha, prsou, beďary),tak jsem byla překvapená, když se ta čárka objevila 🙂 Ihned jsem šla k doktorce,kdy bude vhodné se obj.,když mě bolí to břicho,tak mě vzala hned.Nic tam ještě neviděla,ale vzali mi krev a ještě ten den volali,že hormon HCG tam je,takže těhotná jsem. Tuším,že za 14 dní jsem šla na kontrolu a byl tak už vidět žloutkový váček,takový knoflíček a mě spadl kámen ze srdce 🙂
@milujicimamina Tak přeji hodně štěstí a dej vědět,jak to dopadlo 😉
@nirelen děkuji to by bylo bezva 🙂 no já budu tedy testovat až 9-10dpo což bude o víkendu🙂 to by bylo krásné konečně dkěuji za info 🙂
@milujicimamina Ale pokud bude test negativní,nezoufej...Já zkoušela 10dpo a byl negativní,ani duch se neobjevil...tak jsem to pak vzdala a udělala ho z té recese v den MS. A to jsem si ještě umyla vlasy,vyčistila zuby a pak jsem se na ten Těhu test mrkla...a jaké to bylo překvapení,když tam byly dvě jasné čárky 🙂 Jo a za mě je lepší Těhu test dr.max - Lady max, oproti Mamatestu...ten ukazoval vždy méně jasnou čárku.
@nirelen jojo to mam zkušenosti s mamatestem spatne tak to jsi mela moc pekne 🙂
@milujicimamina Tak co testy?
@nirelen ahoj no predevcirem pekny duch skoro carka na max a dnes nic 🙂
@milujicimamina tak uvidíme v den očekávané MS, či po kontrole u doktorky (udělají test HCG z krve) 😉
@nirelen nevidim to nijak nic mi není 🙂
@milujicimamina i tak dej pak vědět 😉
@nirelen zkusim rano uvidi se, pak to necham konovi
Díky za kompletní příběh :D
Mám teď podobné počty... Nejsem v situaci kdy bych mohla čůrat na testy ze srandy i když je to taky moje velký hobby a moje rodidla už rok v kuse každý měsíc vymyslí nový způsob jak mě vytočit...
Ať už zpoždění, nezvykle zlou bolest prsou, jinačí akné...
😁😁😁
Nene... To mě samozřejmě hrabe a každý měsíc si něco najdu... Ale tenhle měsíc už asi rodidla nevěděly co roupama...
Ovu jsem zkoumala jen jednou a to vyšlo o den dřív než "spočítala aplikace"... Tak si říkám "dobrý-mám" a jedeme dál... Od té doby už jen tak "orientačně odhaduji plus mínus autobus"...
No a tento cyklus...
15.8. (5 dní zpožděný) začátek cyklu . . . . . . . . . . . . 1 DC
27.8. Začátek plodného období dle aplikace. . . . . .13 DC
1.9. Ovulace dle aplikace (plus mínus autobus). . . 18 DC
2.9. Tupá otravná bolest! Špinění. . . . . . . . . . . . . . . 19 DC
Na gaťky se nedostane a když tak fakt maličko. . . Barvy růžová, červená i hnědá. . . Dnes 21 DC a stále trvá . . .
Prakticky nečůrám bez krve na toaleťáku šestý den a říkám si co bude... Nikdy předtím se mi nic podobného nestalo... Nemyslím, že by šlo o nemoc nebo tak něco...
Zjistili mi špatné vstřebávání listovky a dali mi nějakou na předpis... Muž taky svědomitě zobe svůj doplněk stravy... Byli jsme vyklidnění po dovolené...
Nepopírám, že by nebylo fajn zjistit, že to zvládneme bez asistence IVF...
@tartovka tehdá z toho nic nebylo no... Prostě asi jen nějaká protivná perioda/ovulace rozhozená stresem... Nemoc žádná... Měla jsem teda ještě i dlouhé zpoždění ale byla jsem dost pod tlakem...
Mno...
Ale v květnu nás pak poslali na IUI a na první pokus mám v teď v bříšku najednou Lukáška a Julinku 🙂 za nás teda klid, nohy v teple a inseminace podpořená clostylbegitem a přítel Fertilanem plus.
Já měla na kontrole tři folikuly a přestože vzorek laboratoří nebyl doporučen i inseminaci (nižší počet spermií po zpracování) zvládnul nám udělat hned dvě miminka najednou 😁...

předpokládám,že to bylo krvácení k ovulaci 😉