icon

Může být pozitivní těhotenský test po špinění?

romana1997
10. srp 2022

Dobrý den snažíme se s přítelem o mimi už přes rok...minulý měsíc jsem měla mít ms 23.7. ale dostavilo jen jen špinění 24.7. do druhého dne od té doby nic a spíše to byli takové hleny... :/ Mám pocit že se mi zvětšili prsa a stmavli dvorce.tyden po špinění jsem byla ranní nevolnosti které trvali asi 10dni. V pondělí 8.8.jsem si dělala test a výsledek viz foto. Nevím co si myslet prosím o váš názor děkuji

Může být pozitivní těhotenský test po špinění?
krisstina93
•
10. srp 2022

Negativní, pokud bys měla zpoždění už 2 týdny, tak by tam byla dálnice.

merope
•
10. srp 2022

Hodně těhotenství končí časným potratem. I když to je tedy taky s MS. Pro klid bych se objednala na gynekologii.

kelish666
•
10. srp 2022

Slaba carka tam je, ale vzhledem k tomu, ze uz bys byla tak daleko, mela by byt uplne normalne viditelna. Byt tebou, zavolam na gynekologii a objednam se. Mohlo to byt opravdu biochemicke tehotenstvi, ktere se nevyvijelo. Drzim palce, at jsi v pohode a brzy se zadari.

romana1997
autor
•
10. srp 2022

@kelish666 děkuji vám všem. Zkusím zopakovat test a kdyžtak gynekologii.

jancazao
•
10. srp 2022

@romana1997 a já tě trošku uklidním, měla jsem to tak. V době menzes jen špinění, dělala jsem si test a byl negativní. 14 dní po vynechání jsem byla na pohřbu v kostele, málem se tam složila, bylo mi blbě. Druhý den jsem si udělala test a byla tam slaboučká čárka. A byla jsem těhotná, dceři už je 12😊

romana1997
autor
•
10. srp 2022

@jancazao děkuji za odpověď,potěšila mě snažíme se už dlouho a jediný přání je aby se povedlo,ale zase falešných těhotenství mám za sebou už dost,ale nikdy jsem neměla duch na testu a dnes jsem test opakovala a přijde mi že tam druhá je silnější ale zase jen duch tak nevím..

romana1997
autor
•
20. srp 2022

Tenhle měsíc jsem menstruaci nedostala vůbec měla jsem ji dostat včera ale necítím ani že by měla přijít....a pocity stejně. TT negativní