20 h po styku som užila "tabletku po". Som tehotná?

kissanek1
26. lis 2008

Ahojky..Chcela by som sa poradiť...S priatelom som mala prvý pohlavný styk...ked priatel dosiahol orgazmus zvliekol si kondom z penisu..lenze potom sme v mazleni pokracovali a on ma vyprstoval...lenze pred tym sa dotykal svojho penisu aj kondomu a pred tym ako ma isiel vyprstovat si neumyl ruky..uz som pouzila ,,tabletku po"..uzila som ju nejako dvadsat hodin po styku..je mozne ze ostanem tehotna?..pretoze momentalne tehotenstvo nepripada vobec v uvahu..viem bolo to lahkomyslene..ale chcela by som sa opytat na vas nazor.. ..a este jedna otazka...Kedy , v akom veku je podla vas najlepsie zacat pouzivat antikoncepciu?

krista
26. lis 2008

Kissanek myslím, že těhotná nebudeš, spermie rychle hynou na vzduchu a ta tabletka by ti měla vyvolat menstruaci jestli se nepletu.

Téma antikoncepce zde:
https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...
Jinak můj názor je, že by si ji měla začít používat co nejdřív jakmile začneš se sexuálním životem, při nejmenším určitě ten kondom je na místě 😉

kata.kacka
13. pro 2008

ja si taky myslim ze tehotna nebudes souhlasim s kristou spermie na vzduchu neprezivaji ja pouzivam antikoncepci od 15 jen co mi odbilo 15 tak se mnou sla mati na gyntu pro recept na prasky beru je uz 2,5 roku ty stejny bez nejake vymeny a jsem spokojena ne vzdy se podari prasky trefit na poprve ale je lepsi to podstoupit nez byt pak tehotna moje kamoska nespi HA dela ji zle vyzkousela jin nekolik ale vzdy ji po ni bylo spatne a dalsi kamoska nesmi prasky a tak nosi naplasti je plno zpusobu ale porad se s lekarem

micanek
15. pro 2008

Od 15 můžeš jít i na gyndu klidně sama.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru