23DC 10 dní po IUI, bolí mě břicho, na testu nic

xaxanka
22. lis 2013

holky boli me bricho jako na ms a na testu nic.. myslite ze by to jeste mohlo byt tehu

86radka86
22. lis 2013

... byla jsem těhotná 3 týdny a test nic neukázal a na utz taky nic nebylo, čárka mi vylezla až na 5i týdnech, takže jo, asi by jste mohla být těhotná... ale zase jednou jsem měla bolesti jako na ms, na testu žádná čárka, šla jsem na gyndu a tam mi řekla, že mám zánět dělohy :-/ může to být cokoliv... každopádně, jestli čekáte na miminko, tak Vám přeju, aby to bylo těhotenství...

rollova
22. lis 2013

Ahoj,ja jsem 11 dni po IUI 26DC a bolesti mám také ☹,zajímala by me stejna otázka. Ja si myslím ,ze to dostanu. Jinak me řekli test po 21 dnech a pak se objednat na další řešení .

andrejka1234
23. lis 2013

No já už mám zpoždění taky 6. den a Břicho mě bolí, ale jinak - jako bych něco zlého snědla, ne křečový stavy podbřišku. Test jsem si dělala včera kolem 11 hod. dopoledne a nic neukázal..Tak dávám na švagrovou a udělám zase za pár dni, pokud to tedy nedostanu. Chodím hrozně často na záchod, ale to taky může být příchodem MS. No uvidíme.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru