icon

28. dc pozitivní test :o). Měly jste tak brzy výraznou čárku?

mishkati
30. led 2021

Ahoj holky, mám dotaz na sílu čárky // pozitivního testu, čili na vaše zkušenosti, docela jsem nečekala :D mám MS spolehlivou a prakticky vždy dorazí 28dc, no pokoušíme se o mimi a tentokrát už prad dní před ms mi pořád natahuje na zvracení (to mi není podobné) a šimrá mě v podbřišku a na pravém jakoby vaječníku, to jsem prisuzovala pms... No nedalo mi to a udělala jsem test a ejhle dvě čárky :D no ale zdá se mi, že na 28 DC je to až moc výrazná čárka, měly jste tak výraznou čárku už tak brzy? 🙂 vyjela rychle do 30ti sec, žádná čárka po limitu :O

28. dc pozitivní test :o). Měly jste tak brzy výraznou čárku?
lachtanice86
30. led 2021

@mishkati jo měla

mishkati
autor
30. led 2021

@lachtanice86 dík za reakci, jsem si říkala, všude všichni tahají 28dc takové malé duchy nebo i ještě nic 🙂

leniczka23
30. led 2021

Jo měla jsem takovou čárku dokonce 4 dny před MS.😁

jako_mala_holka
30. led 2021

Nemám teda cyklus 28 dní, ale v den očekávané menstruace už jsem měla taky takovou čárku, ducha už 5 dní před 😉 gratuluju 🍀🌷

keksik002
30. led 2021

Delala jsem si týden před MS a byla čárka naprosto jasně viditelná ;)

mishkati
autor
30. led 2021

Děkuji za ujištění 😁🍀 chvíli jsem váhala, tak je asi čas se pomalu začít radovat

snahnah
30. led 2021

33DC-první den zpoždění večer, taky jsem čekala ducha 🤣

chrystyanna
30. led 2021

@mishkati buď ráda, že nemusis lovit duchy ;)
Já osobně cyklus mívala 29 dní a pořádna čárka až 36 den..

codal
30. led 2021

@leniczka23 já taky 😂

krupka3
30. led 2021

Normalni carka cca 14dpo. A klidne muzes byt uz i treba 16dpo, pokud byla ovulace trosku driv. Gratuluji.

michaelarousova
30. led 2021

@mishkati ja mela v den kdy mela prijit ms dalnici☺️ U deuheho byla carka ale slabsi☺️