28 dní zpoždění menstruace. Mohu být těhotná?
Zdravím všechny,
Začínám čtvrtý měsíc bez ha. Poslední ms byla 8.2. a přišla s týdenním zpožděním. Dnes mám 28 dní zpoždění. Před týdnem jsem byla na kontole u gynekoložky. Na ultrazvuku nic vidět nebylo, tak mě pro kontrolu poslala na krevní testy. Dočetla jsem se, že vidět by něco nejspíše bylo až v 6.týdnu, ale nevím zda je to pravda. Cítím tlak v podbříšku, jako kdybych to měla dostat, 2x jsem měla pocit jako kdybych měla mít zánět močových cest a dnes mi začalo být dost nevolno od žaludku. Testů jsem si dělala více a na většině jsem měla duchy a i těď je vidět stále slabá čárka, ale říkám si, že zpoždění je už celkem velké a už by nejspíš bylo jasné kdybych byla těhotná nebo myslítě, že bych mohla být?

@veronika014 tak tělo je někdy po HA trochu mimo klidně to TT bejt může zkoušela bych dal a nebo zašla na krev HCG poslední foto je pěkná čárka
Na krev jsem šla minulý týden nebo myslíte, že bych měla zajít znovu?
@veronika014 zašla bych znovu a podle toho uvidíte když krev bude negativní tak máte rozházeny cyklus to se taky stává
Ty testy jsou od pohledu vadný, mamatest i slunicko přesně tohle teď dělají. Udělej livsane test, nebo dr Maxe.
To je pravda, s tim jsem pocitala spise, ale je divne, ze i presto je videt druha carka. Myslela jsem, ze ta je viditelna jen pri gravidite
@veronika014 bohužel, mě dělal vyloženě čáry a hcg v krvi - negativní.
@veronika014 A z krve se ukázalo co?
Negativni
@lilian2111 dr max. jsem mela negativni a na nej jsem neslysela dobre recenze, ale kazdy ma samozrejme jinou zkusenost
@veronika014 Tak ale s výsledkem krve to asi sedí. 🙂 nech tělo se vzpamatovat, dej tomu čas.
@veronika014 já po vysazení antikoncepce byla 3x na vyvolávání MS. Když jsem to do 3 měsíců nedostala, dostala jsem pigáro na vyvolání. Trvalo mi skoro rok a půl, než se z toho tělo vzpamatovalo. Takže i rozházený cyklus je klidně možný ... A zdaleka nejsem jediná, ale ono o tomhle se moc nemluví. Asi to není žádoucí informace při předepisování antikoncepce. 🙂