31.DC a test...Co myslíte, prosím?
Holky, vrchní dělán ráno a spodní teď dopoledne, jiná značka. Jsem 31DC. M přichází tak 31-35DC. Mám velké bolest zad dole na pravé straně, prsa bolely, ale dnes míň. Co myslíte? Jak to vypadá?...Předtím jsem neměla ani doušky nic...

@leila7 Ty samé to nejsou...a nikdo tě nenutí mi psát...
Já tam nic nevidím
@milujicimaminkas89 jsou nezlob se na mě.a nic tam nevidím
@milujicimaminkas89 bohužel po nic nevidím,zkus zase za 2 dny musí silit 🍀❤️
nějaký duch tam je, ale zkus za dva dny a to už by měl jít vidět, jestli by bylo vše tak jak má. 🙂
@milujicimaminkas89 žádného ducha nevidím
@milujicimaminkas89 já tam tedy duchy vidím, ale musíš zkusit zítra nebo pozítří a tam se rozhodne..buď půjdou vidět lépe nebo nic.
Zkusím zítra a pošlu zase fotku. Snad nepřijde M. Děkuji...
Myslím že to je negativní test 🤷🏻♂️A že pokud chceš otěhotnět měla by ses na to přestat tak moc upínat.Hodit to za hlavu a nechat to plynout.A ono to příjde a v ten správný čas 😉Mluvím z vlastní zkušenosti kdy jsme se snažili 3 roky a až ve chvíli kdy jsem prodělala ZT a úplně se na snažení vykašlala a přestala na to myslet se povedlo a doteď nevím pomalu jak 😃Psychika je mocná a čím víc budeš na otěhotnění myslet tím víc si ho budeš oddalovat
Já vidím na obou. Zkus za dva dny, ať je vidět rozdíl.
@pepickovapavlinka Snažíme se už 7 let...nějak mi nejde na to nemyslet a potrat v 10.týdnu v roce 2018 mi na tom nepřidá...Ale děkuji. Třeba se povede, třeba ne.
@milujicimaminkas89 no to už je dlouho to je fakt ale opravdu zkuste změnit přístup začít si život užívat zaměřit se na něco jiného.Ono to opravdu pomůže.Taky jsem o miminko loni v Září přišla pak jsem se naštvala vše hodila za hlavu a bum už jsem 24tt.Zkuste to
@koderly To je krása. A že se povedlo, to je opravdu štěstí. Já chci jít na 4.Ket, pokud nám to teď nevyjde...ale 1. Et nevyšel a 3.Kety také ne...moc tomu nevěřím...
Bohužel i dnes stejný test, takže nic a budu čekat na M. Achjo zase nic. To už je beznadějný...život nespravedlivej...😓 No zavolám si dnes do centra a objednám se na Ket. 7.000,- vyhodím a budu doufat, že se třeba povede...Achjo.
@milujicimaminkas89 jsem ti říkala že tam nic není.a tady taky nic bohužel
@leila7 přesně negativní testy všechny.A s takovým přístupem jaký paní má bohužel neotěhotní kor když to takto bude hrotit každý měsíc
Holky jsem sice máma 3 děti. Ale když vidím různé testy kde je ryska či duch, poté z toho všeho je biochemko.. Tak sama začínám pochybovat o svém testu. Jde o to že jsem měla ms napsanou v mobilu který jsem utopila a neudělala jsi zálohu takže nevím kdy přesně byla mám ji velice nepravidelnou. A teď k tématu včera jsem na testu měla druhou slaboulinkou čárku možná duch nevím.. vložim fotku barevném a černobílém provedení. Omlouvám se za román
@milujicimaminkas89 já tam teda ducha vidím, lepší je testovat ob den a ne každý den, držím palce 🍀
@milujicimaminkas89 tak co už máš dálnici??

Už zase to už tady bylo a jsou to samé testy co jsi sem dávala minulý měsíc.tak co je to zase za otázku