5. den zpožděná MS. Testy pozitivní, ale moc nesílí
Ahoj holky, muzete mi prosim jeste poradit nebo rict sve zkusenosti? Mam uz 5. Den opozdenou ms, testy vychazeji pozitivne, clearblue ukazoval 1-2 tydny. Testy mam doktor max a prijde mi ze moc nesili. Prvni dva jsou ze soboty a spodni ze dneska. Nevim, nemela by uz byt syta? Nekdo tu psal ze na tom tak nesejde a nekdo zase ze ano. Na prohlidku jsem objednana 24.10. Dekuju 🙂

Nejlepší je si zajít na odběry já jsem měla 5 dni zpoždění tak jsem si udělala test vyšel hezký tak jsem si řekla ze počkám do rána že ráni moč je nejlepší ráno jsem to měla o něco silnější než ten co mas dole tak jsem hned jela nedočkava na polikliniku kde jsem si nechala za 240 udělat test na tehu a ještě ten den jsem volala na výsledky a potvrdili mi to ze je pozitivní a pak jsem se objednala ke gynekoogovi 🙂
Na Gynekologii
Stejně sytou jsem měla asi po 2 týdnech zpoždění 🙂
Já myslím že je to ok, ta první je slabší ale poslední je už pěkná 😉 gratuluji moc 😉 😀
Gratuluji je to tam 🙂
holky, moc Vám děkuji 🙂 já tu totiž už vymýšlím katastrofické scénáře, proč ta mrcha nesílí 🙂
má deset a je to dr. Max 🙂 jsou prý spolehlivé... investovala jsem opravdu i do clearblue, protože už jsem byla na palici z toho, jak jsem ty čárky neustále koumala a porovnávala 😀
taky jsem měla po 5-ti dnech takovou slabou, jako máš ty. Za další týden už byla silná 🙂 a pokud ti to potvrdil i clearblue, tak je to v pohodě 🙂 Moc gratuluji 🙂
@marcela2222 dekuji moc 🙂 ja mam secteno mnoho diskuzi o tom, jak carky nesili a proc... A clovek ma fakt strach... 🙂
@adel122 nejlepší je moc o tom nečíst 🙂 taky to dělám a pak mám taky ze všeho strach .. ale neboj, vše je ok a je vidět, že ta čárka zesiluje 🙂 krásné a klidné těhotenství přeji 🙂
@marcela2222 dekuju 🙂 no ja uz jsem si to zakazala 😀 to si radeji ctu jak se v kterych tydnech co vyviji proto ze o to jsem se nejak nezajimala 😀
@adel122 Jooo, to taky není na škodu 🙂 Taky jsem si to zakázala 🙂 jen se hezky raduj a těš se 🙂 Vše bude v pořádku neměj obavy !!! 🙂

je to v cajku, neboj se, gratuluji 🙂