5 dní do MS a duch po limitu. Mám ho brát vážně?
Zdravím,
mám 5 dní do MS, měla bych být 11DPO, dnes mi vyšel takovy test po limitu. Mužů ho brát alespoň trochu vážně? 😁

@lenka253 Já měla pidi ducha po limitu, a mě to tedy vyšlo. Další den už byl dušík v limitu, a pak jen sílil.
@misicka1988 zkusím zítra ráno, zatím mi to vychází ze jsem 10-11DPO, takže je pořad docela dost brzy 🙂 dekuji 🙂
Tak jsem delala další a opět mi vyšel, i když po limitu. To snad přeci nemůže být náhoda 😁
Gratuluji 🍀🍀
Dekuji 🥰
Ja mela ducha take po limitu a ted mi ten dušík běhá a dela radost 😀
Jeee, je tam, mrnousek 💞 gratuluji
@lenka253 hlavni je aby silila. Nelze to srovnavat s nicim protoze, jsi mohla mit ovulaci dele nez si myslis. Nebo se proste jen to hcg uvolnuje pomaleji 🙂
@baraskaska ovulaci jsem později určitě nemela prave. Doufám, ze se jen pomaleji uvolnuje 🙂
@lenka253 tak muze byt vice duvodu. Urcite bych se dopredu nestresovala. To ze carka sili je v tudle chvili to nejpodstatnejsi. Skus premerit za dalsi dva tri dny a uvidis. Ja jsem tri dny po ms taky nemela nejakou mega silnou carku, sice jsem brzy uu nasla ducha ale taky nesilila nrjak extra rychle a nekdo dokonce nema zadnou.

@lenka253 Leni, taky jak moc to bylo po limitu? Já Vám toho ducha moc přeji, ale z vlastní zkušenosti vím, že jsem takových duchů obrečela několik.