icon

5 dní zpožděná menstruace, testy negativní

kristynasch
28. zář 2016

Ahoj 🙂 Mám už 5 dní zpoždění MS a testy jsou stále negativní. Asi se zblázním 😀 Ukázal Vám test druhou čárku některé až později? Popřípadě kdy? 🙂

5 dní zpožděná menstruace, testy negativní
Strana
z3
kattherinne
11. říj 2016

@k.chilli ahojky, držím palce, at tam naběhnou, já takhle testovala 12 dní a 13. přišla mrcha a to to mívám pravidelně a najednou se mi to rozhodilo...Začíná mě taky tlačit RP, tak ti naprosto rozumím, ale pořád věřím, že bud tenhle nebo další měsíc to vyjde...😉 Tak tfuj tfuj, at najdeš // už tento měsíc...🙂

k.chilli
12. říj 2016

@kattherinne dekuji moc 🙂 take preju at to vyjde;)
Prave me nejvic stve,ze jestli to neni tehu,tak se mi to zase cele rozhodi a ubira mi to tak drahoceny cas ☹ ja to mam uz po 6ti nedeli prave pravidelne,max den,dva rozdil ated meskam uz 6 den...vcera jsem psala kamaradce a ta,ze seji druhatko ukazalo az po 14dni po vynechani MS...
V patek a pak v pondeli udelam dalsi test a volam doktorce...

kattherinne
12. říj 2016

@k.chilli ještě bych to s tou doktorkou asi nehrotila, počkej do konce příštího týdne a uvidíš, 14 dní to meškat může, mně to naopak nikdy nemeškalo a najednou ano...A třeba tam už o víkendu najdeš // a budeš mít klídek, budu na tebe moc myslet, at to vyjde...😉

k.chilli
12. říj 2016

@kattherinne dneska odp.mi bylo i na zvraceni a boli me prsa,ale nechci tomu moc prikladat vahu,abych si psychicky nevyvolavala symptomy 😀 a nakonec nebyla zklamana...no k te doktorce stejne 2.11. Jdu,tak ji asi volat ani nebudu a uvidim...v patek si udelam dalsi test a uvidim ;) a ty taky porad nic?

carmilla
12. říj 2016

Holky, já jsem dneska byla už 41. den cyklu, čekám marně a těhotná nejsem...Někdy to naše tělo prostě blázní...a to u mě zrovna před tím, než jsme se chtěli začít snažit...no, dokud to nedostanu, tak to nepůjde, že...

kattherinne
12. říj 2016

@k.chilli mně předevčírem skončila mrcha, takže o víkendu začneme sexíkovat a snad už to tenhle měsíc klapne...😉 Já jsem měla těhu symptomy taky a test pořád negativní, ale samozřejmě to může být u tebe jinak...😉 Navíc moje kamarádka je těhu, tak jsem si to asi psychicky přivodila...:D

@carmilla jojo, někdy si to tělo s námi dělá co se mu chce...:D Mně to vyšlo na 43.DC, že přišla mrcha...Ale aspon jsem už konečně věděla, na čem jsem...:D

Jinak holky jsem si řekla, že další vložky ani tampony už nekupuju, takže v listopadu prostě očekávám // a bez debat...:D

k.chilli
12. říj 2016

@carmilla to mi povidej...jestli nejsem tehu a jen mi to zas blazni,tak je to pekne na houby,protoze bych idealne do konce roku potrebovala otehotnet...a ted by se mi to cele rozhodilo ☹

k.chilli
12. říj 2016

@kattherinne Jasne,jdi do toho !!! ;) budu drzet palce,at to tenhle cyklus vyjde ;)
My s kamaradkou taky planovali,ze druhatka budem rodit spolu (prvni mame o mesic) a zacli jsme obe v cervenci...a v pulce srpna uz byla tehotna 😀
Ja se prave snazim moc nepozorovat a radeji s tehu moc nepocitam,protoze nechci byt proste zklamana,ale porad doufam ;)

kattherinne
12. říj 2016

@k.chilli jj, tak to máme stejně, kamarádky malej je od té mojí cácorky taky o měsíc...😉 A ona v srpnu už těhotná, no někomu se hold zadaří hned, aniž by to čekal...:D Ale my to dáme taky a brzy...😉 Do konce roku to musí klapnout...🙂

k.chilli
12. říj 2016

@kattherinne Prave ;) jeden potomek senam uzprece poved,tak druhej pujde taky ;)

k.chilli
13. říj 2016

Ach jo,tak dnes rano dalsi test a opet negativni ☹ pritom uz je to 6 den zpozdeni,tak to uz by se asi ukazalo ne?:( od vcera me silene boli prsa,ale jinak nic...se z toho zblaznim!!!tak at ta mrcha uz prijde a muzem to zkouset dal,nebo se ukazou konecne ty //

k.chilli
13. říj 2016

Tak je to v riti :( zacla jsem spinit,takze zitra tu mam MS ☹ tak snad pristi mesic no :(

kattherinne
13. říj 2016

@k.chilli tak 6 dní ještě není tak hrozné...😉 Alespon víš, na čem jsi a můžete se snažit po MS...🙂

k.chilli
13. říj 2016

@kattherinne no mrzi me to,ale moc jsem s tim nepocitala,tak to neni tak velke zklamani a prave jak rikas,aspon se po te mrse muzem snazit dal ;)

Strana
z3