icon

5+0tt bez nálezu na ultrazvuku

luu_ca
3. čer 2017

Ahoj,

mám dotaz zda někdo máte stejnou zkušenost.

Poslední menstruace 26.4., další nepřišla, 29.5. dvě čárky na testu (jedna slabší než kontrolni, ale na fotce vidět, žádný duch), pro kontrolu dalsi den ClearBlue 2-3t.

V pondělí 31.5. (5+0 tt) jsem byla na testech: HCG 1050.
Ale na ultrazvuku nebylo vidět zhola nic a to je to, co mě děsí...
Nemam ani zadne nevolnosti, krome soustavne bolesti podbrisku jako pred menstruaci a obcas me pichne v obou vajecnicich.

Měla jste to některá podobně? Na další kontrolu jdu až 12.6. a hlavou se mi honí jen mimodelozni nebo zamlkle těhotenství:(

Děkuji za zkušenosti

Strana
z2
lasse
5. čer 2017

Ja u prvniho syna šla k doktorce v 10tt. Ted jsem taky tehotná a nebyt toho, že jdeme na zacatku cervence na dovolenku, šla byt take tak. Ted mi to vychadzi na 8tt. Zdá se mi to zbytočne chodit driv. Jednak nic neuvidí, chci slyset srdicko a čo jsem mohla, to už jsme s manzelem udelali... Ted je to na miminku zdá se udrží nebo ne. Ja verím, že áno a snažím sa byt max v klidu.

lasse
5. čer 2017

drzim palce

luu_ca
autor
6. čer 2017

Včera večer jsem měla růžový výtok, znamená to potrat? :(

misulinka44
6. čer 2017

@luu_ca ne... Nestresuj;) potrat logicky by bylo velké množství krve se sliznici,jako hodně silná a hodně bolestivá menstruace... Růžovým špiněním embryo opravdu neodejde... Špinění je normální v začátcích. Pokud se to nebude rozjíždět,nebo déle pokračovat,tak buď v klidu

lenusaak
6. čer 2017

@luu_ca ne nemej strach. Je to zcela bezne😊👍🏻

luu_ca
autor
6. čer 2017

@misulinka44
@lenusaak uff, díky holky 🙂 Teprve se v těhotenství rozkoukávám, jsem úplně v lese :D

star28
6. čer 2017

Tak holky ta mrcha menstruace dorazila ☹ takze nic

a_sma
6. čer 2017

Ahoj, já běžela na gyndu když jsem byla taky přesně 5+0 a příště už bych to neudělala a raději si počkala a šla tam později, protože stejně jako u tebe, tam nebylo vidět vůbec nic, ani gestační váček a akorát jsem byla ve stresu další dva týdny do další kontroly, kde byl vidět gestační a žloutkový váček, ale ještě bez srdíčka (7+0). Takže další kontrola za další dva týdny v 9+0, kde už konečně bylo srdíčko a miminko už bylo krásně vidět. Prcek si dal prostě načas a pro mě to byl zbytečný měsíc ve stresu a příště už tam půjdu o něco později. Ušetří to hodně nervů 🙂 Takže buď v klidu, určitě to dobře dopadne, ještě je brzo na to něco tam vidět. ❤

luu_ca
autor
6. čer 2017

@a_sma moc děkuju za pozitivní zprávu. Teď jsem spíš ve stresu z růžového (občas hnědého) výtoku, modlím se, abych to nedostala, protože mě bolí podbřišek. Takže se uklidním asi až po porodu :D

eloise02
6. čer 2017

@luu_ca Já to taky zažila - píchání v oblasti vaječníků, bolesti... O menstruaci se u mě mluvit moc nedá, tu jsem mívala tak 4x do roka, ale najednou přišly tyhle bolesti a já odjížděla na dovolenou. V taštičce na kosmetiku co jsem měla sebou, jsem našla test, starý, 2 roky prošlý... Udělala jsem si ho a byly tam 2 čárky. První šok.... Běžela jsem do lékárny, rukama nohama vysvětlovala co vlastně chci, test tam v přepočtu na koruny vyšel asi na 400,- :-O Opět byl pozitivní... Takže samozřejmě druhý šok, bylo mi 36 let a že někdy otěhotním fakt nikdo nečekal, když to tolik let nešlo. Takže já obvolala všecky známé zdr. sestry, ty mi vesměs řekly, že pokud mě píchá u vaječníků, může to být mimoděložní. Byli jsme v Korutanech až u Slovinských hranic, ale já už neměla nervy a bála jsem se, že mimoděložní je nebezpečné, ale věděla jsem, že tamním doktorům to nevysvětlím, neumím německy. takže jsme jeli celou noc domů do nejbližší nemocnice v ČR. Tam mi mé domněnky více méně potvrdili, na ultrazvuku nic, hcg stoupalo. Připravili mě na ráno, že mě teda otevřou a budou "to" hledat, že je to asi vážně mimoděložní. Obvolala jsem rodinu, připravila je na to.... Ráno mě vyšetřovala nějaká starší doktorka a najednou bylo všecko jinak. Řekla mi že je tam váček, že je to hodně brzy, ale že jsem fakt těhotná. Já tam brečela a ona mě začala ubezpečovat, že chápe, že je to asi nečekané, že pokud to nechci, tak to chápe, že jsem už starší... Ne vážně jsem si to nechtěla nechat vzít, jen prostě ...chápej celá léta to nejde a najednou v 36 letech jsem byla těhotná...No a tak máme našeho Davídka. Tak ať to taky dobře dopadne!😉

luu_ca
autor
6. čer 2017

@eloise02 příběh se šťastným koncem, takové mám nejraději 🙂 Děkuji za sdílení Tvé zkušenosti. V pondělí budu moudřejší...

denijuji
6. čer 2017

Dobrý den maminky chci se zeptat minulý týden jsem zjistila že jsem těhotná ve čtvrtek zašla k lékaři na uz nic nebylo v pátek odběr krve na hodnoty hcg v pondělí byl výsledek 500 a dnes na uz také nic a klesla hodnota na 99 znamená to že jsem buď mimodelozne těhotná nebo potratim ve čtvrtek mám přijít znovu

denijuji
6. čer 2017

Dobrý den maminky chci se zeptat minulý týden jsem zjistila že jsem těhotná ve čtvrtek zašla k lékaři na uz nic nebylo v pátek odběr krve na hodnoty hcg v pondělí byl výsledek 500 a dnes na uz také nic a klesla hodnota na 99 znamená to že jsem buď mimodelozne těhotná nebo potratim ve čtvrtek mám přijít znovu

luu_ca
autor
7. čer 2017

Tak jsem to do pondělní kontroly nevydržela a pro svůj klid si udělala si test a konečně je tam mega čára🙂 13. den zpoždění

hochmic
7. čer 2017

Podle hodnot HCG a testu, které jsou dnes 98% si myslím, že si můžete gratulovat. Já to měla úplně stejně, zpoždění- pozitivní test, hned jsem šla k lékaři. Neviděl na uz nic, sestřička mi řekla, že je zbytněná sliznice, že by to mohlo vyjít. Vzali mi HCG, po 3 dnech mi volali a gratulovali. Na další návštěvě byl váček, týden na to srdíčko.

luu_ca
autor
8. čer 2017

@hochmic tak to šlo jako po másle🙂

luu_ca
autor
8. čer 2017

Tady pro porovnání první test 4. den zpoždění...a to jsem si myslela jak je výrazný 🙂
Ale byla jsem zde ochytřena, že dvě čárky nestačí, že musí sílit, tak jsem to riskla a dokonce dvě mega čáry ve 22hodin, žádná ranní moč 🙂
Věřím, že je to dobré znamení..

petapetruska
8. čer 2017

Tsk já šla na gyndu 5+3 a teď jsem v nemocnici s podezřením na mimoděložní,můj dr.si byl jistý a tady neviděli nic nikde,hcg odpovídá tak 4tt,stoupá a čekám kde se to ukáže,do té doby mě nepustí. Měla jsem být včera už doma po laparce a místo toho mám naději ke které se snažím neupinat a smrdím tady už čtvrty den

luu_ca
autor
9. čer 2017

Tak jsem místo pondělí byla u doktora už dnes kvůli přetrvávajícímu růžovému výtoku.

Od minule, kdy bylo na utz vzduchoprazdno je pokrok, ale jen minimální - je tam pouze zloutkovy váček, a to jsem si myslela, že jsem už 6+2 (menstruace 26.4., ovulace vycházela na 12.5.).

Takže jsem zase místo uklidnění spíš vyděšená, že to skončí zamlklým těhotenstvím.

Napsal mi Utrogestan a listovku na předpis (sama beru Femibion kvůli MTHFR, takže to bude combo množství dohromady).

15.6. další kontrola a do té doby klidový režim. ..

hochmic
9. čer 2017

@luu_ca Tak držím palečky, ať to vše dobře dopadne. Zkuste si nějak zaměstnat hlavu.

luu_ca
autor
15. čer 2017

Tak máme srdíčko, jen je mrňous o týden mladší než dle menstruace, takže až dnes jsem 6+2, věřím v lepší zítřky a všem děkuji za podporu 🙂

Strana
z2