icon

5+4 týdny těhotenství, ale ultrazvuk nic neukázal. Máte podobnou zkušenost?

benyluci
4. dub 2023

Ahoj,
Vim, ze toto tema uz tu bylo, ale jsou to opravdu staré příspěvky.
Chci se zeptat, jestli jste mel nekdo prosperující těhotenství i přes to,ze to na začátku vypadalo bledě.
Dnes kontrola 5+4 tt, sliznice vysoká 19 mm a jinak nic.
Proc jsem sla tak brzy- protoze mam za sebou MT a tak jsem sledovanejsi.
Mel taky nekdo na začátku tt “nic” a kdy případně vykoukl aspon vacek a tehu vyšlo?
Krev odbrana, tak musim vyčkávat do čtvrtka 😥.
Prý mam počítat i s možnosti biochemka.
Cykly jsem mela vždy pravidelně. Ms chodila téměř na hodiny presne

marketa1218
4. dub 2023

@benyluci Ahoj, já jsem měla takhle bohužel dvě biochemické, doktor tedy ani ještě nepočítal týdny, ale v děloze nic nebylo, hcg chvilku rostlo a pak najednou přišlo silné krvácení a čekali jsme až hcg úplně odejde, chvilku to vypadalo i na mimodelozni. To naštěstí nebylo, ale bylo mi to moc líto. Ve tvém případě může být jenom moc brzy a dobře to dopadne. Hodně štěstí 🍀

merope
5. dub 2023

@benyluci Mě gynekoložka 6+2tt vůbec nechtěla vzít, že tam na UTZ ještě vůbec nic neuvidí, pak tam teda už byla aspoň dutinka, ale 5+4tt může být fakt cokoli. Jo, 7+2tt bylo srdíčko.

chlapecektehu
5. dub 2023

@benyluci já jsem měla 5+6 váček s miminkem ale bez srdeční akce 🙂

pepickovapavlinka
5. dub 2023

Tak 5+4 tt už by měla být aspoň dutinka

laxesis
5. dub 2023

Ahoj, v 5+4 už by mělo být vidět alespoń něco, ale otázka je, jestli týden opravdu souhlasí a nebyla ovulace později, to se taky stává - a pak jsou právě takové ty okamžiky, kdy už si člověk myslí, že nic...a ono se všechno ukáže prostě o pár dní později🙂 pokud si tedy nejsi úplně jistá, tak je určitě šance 🍀 Já v obou těhotenstvích viděla srdeční akci 5+6

sylvka
5. dub 2023

Já to tak měla u prvního syna.na utz v téměř stejný den, nic.jeste mi Dr vypsal žádanku,kdybych zacala krvácet a když nezačnu,kontrola za tři dny....ty tři dny byly hrozný ... A za tři dny bylo i srdíčko ♥️ teď mam doma skoro 15 letyho kluka 😄

leslieth
5. dub 2023

@benyluci ano, bohužel u mimoděložního těhotenství 😔

benyluci
autor
Autor odpověď smazal