5x negativní těhotenský test. Můžu být těhotná?

laja64
27. zář 2014

Ahoj holky, beru HA Eloine, cca před 3 měsíci jsem si zapoměla vzít jednu tabletku - přečetla jsem si příručku k HA a bylo tam napsáno, že mám brát dvě balení po sobě. Brala jsem, MS přišla 17-19.7., pak jsem brala zase dvě plata v kuse (MS měla přijít, když jsme byli na dovolené). Teď mi je prostě divně..Dělala jsem si 5 těh.testů....vždy cca 2-3 dny po sobě. Všechny negativní. Tady jsem četla, že když je ženská těhotná, těh.testy sílí.... Stalo se to někomu, že jste ,dělali xx testů byly negtivní a přesto jste byly těhotné ? Teď čekám MS za 4 dny, tak jsem zvědavá.. U dcerky jsem se cítila zvláštně a 3 dny před očekávnou MS jsem si udělala test a byl hned pozitivní. Díky za odpovědi.

lencak80
27. zář 2014

Myslím si, že těhu nebudeš, ale víš jak...
ale pokud bereš antiko a nezapomínáš pilule tak by snad mělo být vše ok a ms dostaneš tak jak máš, ale to ti nikdo tady asi neodpoví, to uvidíš sama za 4 dny, nehledě na to, že je stejně brzy na nějaké testování

brrnacka
27. zář 2014

Těhotná pravděpodobně nebudeš.. pokud ti bude meškat MS, pak případně znovu testuj 😉

laja64
autor
4. říj 2014

Tak MS došla jak mela, ale přesto se citim porad divne :D Hlavne mam ,,nafouklé břicho,, jak kdybych byla tak v 16tt :D Dokonce jsem u sebe zpozorovala, jak mam ruku na břichu...:D Takze asi hodne zafungovala psychika a hlavne sugesce .... K Dr. jdu na kontrolu příští týden.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru