6 dni slabé krvácení, pozitivní tt
Ahoj,
v den zpoždění menstruace jsem si udělala těhotenský test a byl tam duch po 4 dny jsem měla už slabší čárku. 6 den zpoždění jsem začala slabe krvácet a už krvácím slabe 6 den (takova slabá menstruace), tt mi ale prijde ze porad sili. Ve čtvrtek jsem byla na pohotovosti,tam mi tekli,ze neni jeste nic vidět,šle vzhledem k tomu,ze krvácím,tak to proste odchází s menstruaci,ale prijde mi zvláštní,ze mi test porad sili. Uz jsem mela jedno ZT a jedno mimoděložní,jen doufám,ze to neni mimoděložní. Po mimoděložním jsem si nechala zkontrolovat vejcovod a je v pořádku,narodila se mi pak dcerka,tak snad se to nemohlo nějak ucpat 🫣Jaké máte zkušenosti s biochemickým těhotenstvím? Mela jsem ho jen jednou a byl to jen slabý duch a po dvou dnech to zmizelo a začala mi menstruace.U mimoděložního jsem krvácela také celou dobu,ale prijde mi ze ne tolik,hlavně tt nesílily a byly porad hodne slabé.V pondělí jdu k doktorce,mela bych byt 5+2 tt,ale jsem z toho uz na prášky 🫣
@dunkdaniela s biochemickým těhotenstvím nemám zkušenosti, ale u druhého těhotenství jsem v termínu normálně krvácela, i když to bylo trochu slabší (což jsem přičítala velkému nachlazení v té době), takže mě ani nenapadlo, že jsme těhotná a byla jsem 😂🙈
@dunkdaniela přikládám ještě testy cca po 2-3 dnech delane
@dunkdaniela v termínu jsem krvácela první tři měsíce 😁🙈🙈 test jsem si pak dělala jen pro jistotu, protože se mi zdál sen, že jsem těhotná 🙈 já únavu a jinou "menstruaci" přičítala nemoci... Takže držím palce 🍀

@dunkdaniela přikládám ještě testy cca po 2-3 dnech delane