icon

6 dní zpožděná menstruace a test negativní, co teď?

nikolaplev
22. zář 2015

Ahoj, jsem zde nová tak přesně nevím kam tato otázka směřuje ale potřebuji pomoc! Uz 6 dni mam zpoždění ms, teary jsem si delala uz dva ale furt negativní, nevim jestli je to možné ale bývá mi někdy zle jakoby na zvracení ale vzdy odpoledne az k večeru tak nevim jestli to muze nyt spojené s těhotenstvím. Ještě před očekávanou ms jsem pila kontrhygelovy čaj asi tak 6 šálků a našla jaem na internetu ze je i kvůli tomu opožděna ms, co myslíte? Za miminko byxh nyla strašně vděčná ale vůbec nevim co teď, jestli jit k dr. Si píchnout vyvolavacku nebo pockat co bude dal. Jeste abych nezapomněla u prostres mimo cyklus jsem spinila tak dva dny a asi za 14.dni mela přijít ms ale nic se neděje až do teď. Byla bych moc ráda za vaše rady a informace. Dekuji

Strana
z3
lenejewel89
24. zář 2015

Tak ju, dam mmt🙂

lenejewel89
24. zář 2015

Je to ten prostredni zeleny test holky....tak co myslite? Stin?

lenejewel89
24. zář 2015

Tech fialovych si nevsimejte, to jsou testy z predesle doby a mela jsem v sobe Pregnyl takze carky jsou bohuzel z toho...

vapka
24. zář 2015

@lenejewel89 Na těch fialových je pěkný duch, ale ty teda neplatí, no a na těch zelených se něco rýsuje, ale těžko říci. Zkus zase zítra a hoď sem foto, třeba duch zesílí 😀

lenejewel89
24. zář 2015

No taky bych brala ty fialovy testy sakris, ale to je jak jsem rikala po Pregnylu:(((( Tak ju, zitra zase zkusim testnout a uvidime. Dekuji za podporu🙂)

vapka
24. zář 2015

Určitě bude sílit 😀

lenejewel89
24. zář 2015

To by bylo, aby to nebylo ze? 😀 Ale nevim, prijde mi to uz hodne dlouho, v pondeli jsem to mela dostat, dnes je ctvrtek a skoro nic tam nejde videt...rekla bych, ze uz by tam alespon dusik byt mel...ale nadeje umira posledni...menzes porad nemam, tak je to pozitivni... 😀

vapka
24. zář 2015

Přesně tak, no já dnes akorát dostala pigáro do zadku, protože už druhý den se nemohu hýbat pro bolest v kříži, no a mám i nějaký prášky na bolest, no a to se má ovulace kvapem blíží, tak jsem z toho trošku nerózní....

lenejewel89
24. zář 2015

Kazda promarnena ovulace je na prd ze?🙂)

vapka
24. zář 2015

To teda, ale asi to musíme mít adrenalinové, Tomíka jsem si udělali, když jsem měla utržené menisky v koleni a nohu v ortéze, tak teď se uvidí 😀 a hlavně jsem začátek těhotenství přisuzovala střevní chřipce a ono ejhle, hlavně test jsem měla pozitivní (ducha) až 35 den cyklu...

lenejewel89
24. zář 2015

Az 35 den jo? Takze jeste mam nejakou nadeji🙂)) No testuji kazdy den, pristi stredu mam kontrolu u doktorky, tak si moc preji, aby to uz konecne vyslo....

vapka
24. zář 2015

Myslím, že máš velikou šanci podle toho co píšeš..... budu držet palce 😀

lenejewel89
24. zář 2015

Dekuji moc, ja dam vedet🙂

nikolaplev
autor
25. zář 2015

Pred dvěma dny a niic..

vapka
25. zář 2015

@nikolaplev A dnes jsi nezkoušela?

lenejewel89
25. zář 2015

Holčinky tak dnes silnějšíííí...menzes nikde, uvidíme dál...už bych Vám sem chtěla dát plně pozitivní testík🙂) Ale musím ještě počkat, snad se dočkám a bude to tam 😀 😀

vapka
25. zář 2015

Tak nám ukaž jak silí? Ať se můžeme radovat s Tebou 😉

lenejewel89
26. zář 2015

Holky...ted jsem byla na WC a odeslo ze me par kapicek jasne cervene krve...nemuze se jednat o ranny potrat? V 6 rano jsem si delala test a uz byl zase silnejsi...uz jsem tajne doufala...A ted tohle...ze by se miminko neudrzelo?:((( Nebo je to normalni krvaceni? Ve 3 jedu k doktorce...tak cekam...

vapka
26. zář 2015

@lenejewel89 To já netuším o to může znamenat, ale dost kamarádek zakrvácelo na začátku těhu a u většiny to bylo vše v pořádku, neboj, to bude dobré, je dobře, že jdeš k mudře...... A testík sílí? tak to je super a toto nic nebude, držím palce a pak dej určo vědět 😀

mercedesse
26. zář 2015

@lenejewel89 samozřejmě to může být i potrat, ale znám i spoustu holek, ze kterých se valila krev a mimco bylo v pořádku. Těžko říct. Nebudu ti mazat med kolem pusy. Já o svoje první přišla v 8TT. Ale stejně s tím nic nenadelas, těhotenství je sázka do loterie.

lenejewel89
26. zář 2015

Tak jsem byla u doktorky a rikala, ze ted zadne spineni ani krvaceni nevidi, ze to mohlo byt bud k tehotenstvi a nebo k pohlavnimu styku, ale delala mi TT a nic nevidela, ale rikala, ze mam zvysenou delozni slinici, predtim jsem mela vzdy opravdu malo tak 3mm a ted 10mm a ze by to mohlo byt k zacinajicimu tehotenstvi, ale ve stredu pristi tyden mi vezme krev a uvidi se urcite, zda tam neco je nebo ne. Tak na me myslete🙂)

lenejewel89
27. zář 2015

Kazdopadne dnes test nedelam, ale zitra rano zase zkusim a snad se tam neco uz poradneho ukaze 😝

vapka
27. zář 2015

@lenejewel89 Tak ať to nezakřikneme, ale vypadá to dobře.... držím palce, ať je to mimísek 😀 zítra sem hoď tu dálnici na testu 😉

vapka
28. zář 2015

@lenejewel89 tak jak? testovala jsi?

lenejewel89
28. zář 2015

Zadna dalnice se nekona:-/ Porad je to je duch a duch...testovala jsem dnes v 6 rano a duch, tak fakt nevim. Menzes nikde...uz se nemuzu dockat stredy, az mi vezme krev, nevim, jestli budu vysledky z krve vedet hned ve stredu, ale ve ctvrtek urcite, tak pak dam vedet. Ale nevim...vypada to asi blede, kdyz se na testu carka nijak nezvetsuje...je to porad stejny duch:((( Co kdyz je to mimodelozni, kdyz je to poradne stejne...nezvysujici se HCG:((( Uvidim holky...v tu stredu mi udela i prohlidku, tak se podiva zase na sliznici, jestli se zvysila nb ne.

vapka
28. zář 2015

ani malinko nesílí? Myslím,že kdyby to bylo mimoděložní, tak tam že sílí. Tak hod foto....

lenejewel89
29. zář 2015

Od rana hrozna bolest bricha:( Menzes zatim nikde, ale bolest bricha strasna. Ani spineni zatim nikde, na testu dnes skoro nic videt neni:( Uz tomu nedavam sanci, zitra jdu sice na krev, ale budu spis smesna uz, protoze stejne prijde menzes:(

vapka
29. zář 2015

@lenejewel89 Směšná určitě ne, ale jestli je Ti špatně a ta bolest je fakt velká, tak bych asi nečekala a jela bych k doktorovi hned, nebo někam na pohotovost, kde Tě vyšetří, aby se tam nedělo něco co se dít nemá...... držím palce, no a test jsi už nezkoušela?

lenejewel89
29. zář 2015

Bolelo me hodne bricho rano, ted uz je to lepsi...a pri chuzi na WC jde ze me trosku spineni, ale fakt jen minimalne...no zitra jedu rano k doktorce, chce mi vzit tu krev a prohlidnout me vevnitr i pomoci ultrazvuku, tak uvidim...uvidim aji jak je velka sliznice a tak. Ale asi to na tehotenstvi nevypada:(((( Test jsem delala rano a skoro nic tam neni videt...Achjooo:((( A ja uz tak doufala a verila.

vapka
29. zář 2015

@lenejewel89 Drž se a dej pak vědět...

Strana
z3