Ano nebo ne? Je tam duch?
Ahoj holky, blazním nebo tam je🙂 prvni je včera a druhý dnes.

Vidím slabou čárku. Kolikátý DPO?
Počkala bych dva dny a zkusila znovu.. 🙂 Kolik jsi orientačně DPO?
Na prvnim nevidim nic a na druhym se mi zda ze je tam jeste rozpyta barva. Jak vypada po zaschnuti?
Vidím slabou čárku na druhém testu
@sweet81 co to je DPO ?
@sweet81 tak jsem si to našla na netu ☺ jsem 11 DPO,
@vendelinka08 mam blby foták 😕 po zaschnutí je to stejné, slabá čárka
@michalelka taky jsem si říkala,že počkám 2 dny a udělám si další, snad to bude poitvní
@pulgrantka tak to si stejně jako já😊 mám taky pidi ducha, ale špinim a přitom to mám dostat až další týden. Cyklus mám 33-35dni. Ale tentokrát jsem měla ovulaci o pár dní dřív.
@sweet81 a jo ☺ já to mám dostat za 5 dní podle kalendáře snad ne, já už jsem z toho na prásky 1 potrat 1 mimodeložní s odebraním jednoho vejcovodu a jednou přestalo bít srdíčko ve třetim mesici. Už jsme nachystany na umele, a kdyby to vyslo tak by to bylo super ☺ , držím palce ☺
@pulgrantka to mi je líto. Budu držet palce aby to tentokrát vyšlo🍀 já jsem objednaná v úterý do centra, už jsem tam chodila, když jsme se snažili o první dítě, díky nim máme syna z IUI. Tak buď se to udrží a nebo mi pomůžou v centru. Bereš utrogestan? Já beru ráno a večer.
Neberu ještě nic, jen jsem objednaná za 14 dní na gyndu aby jsme to probrali, teprve jsem se s tim smiřovala pořád jsem to oddalovala a jednou ráno jsem se probudila a řekla manželovi že pujdu na umělé że to asi jinak nepujde, tak byl rád už díťe chce dlouho, je mu 39 let a me 31. A jsme spolu 15 let a děti žádne 😕
@pulgrantka jestli tam má být, tak tam bude 🙂 Držím pěsti, aby to vyšlo a pak dej vědět 🙂
@michalelka děkuji určitě dám vědet, aspon budu mit s kym sdílet radost ☺
@pulgrantka je to hrozný to čekání a hledání duchů. Když ono se to řekne, počkej do ms. Já to teda nevydržím a testuju brzo, pak mi z těch duchů už hrabe😄 tak si budem držet palce aby nám to vyšlo😊
@sweet81 vid ☺ ja to stejně nevydržím a hned ráno si udělám další 😕☺ musí nám to vyjít 👏👏 zítra dám vědět jak dopadl další test ☺✊✊✊✊
@pulgrantka taky ráno udělám další🙈
Dáme si zítra vědět😊✊
@sweet81 určitě 👍👍 ✊
Ja to vidím tak, že 1. test je negativní. Druhý test není plně dokončen. Je vidět růžový film.. Nelze hodnotit.
@pulgrantka tak dnes mam test bílý jak sníh 😐, snad to vyjde tobě, hodně štěstí
@pulgrantka to mi je líto😕 příště to určitě výjde😉 já nemám doma test, pojedu za chvilku nakoupit, tak pak dám vědět, ale taky to moc nevidím😏
@sweet81 držím palečky
@pulgrantka zkus clearblue test,ukáže ti i hodně rané těhotenství🙂..
@pulgrantka tak já taky nic😏 začla jsem i víc špinit. Zítra jdu do caru, tak to budu řešit už tam.
Budem si držet palce aby to vyšlo příští měsíc.
😐 to je mi líto, musíme věřit 😊 příště to určité vyjde. ✊✊✊

Hodìm velmi slabou