icon

Ano nebo ne? Je tam duch?

pulgrantka
4. únor 2018

Ahoj holky, blazním nebo tam je🙂 prvni je včera a druhý dnes.

Ano nebo ne? Je tam duch?
moxha
4. únor 2018

Hodìm velmi slabou

sweet81
4. únor 2018

Vidím slabou čárku. Kolikátý DPO?

michalelka
4. únor 2018

Počkala bych dva dny a zkusila znovu.. 🙂 Kolik jsi orientačně DPO?

vendelinka08
4. únor 2018

Na prvnim nevidim nic a na druhym se mi zda ze je tam jeste rozpyta barva. Jak vypada po zaschnuti?

almara2
4. únor 2018

Vidím slabou čárku na druhém testu

pulgrantka
autor
4. únor 2018

@sweet81 co to je DPO ?

pulgrantka
autor
4. únor 2018

@sweet81 tak jsem si to našla na netu ☺ jsem 11 DPO,

pulgrantka
autor
4. únor 2018

@vendelinka08 mam blby foták 😕 po zaschnutí je to stejné, slabá čárka

pulgrantka
autor
4. únor 2018

@michalelka taky jsem si říkala,že počkám 2 dny a udělám si další, snad to bude poitvní

sweet81
4. únor 2018

@pulgrantka tak to si stejně jako já😊 mám taky pidi ducha, ale špinim a přitom to mám dostat až další týden. Cyklus mám 33-35dni. Ale tentokrát jsem měla ovulaci o pár dní dřív.

pulgrantka
autor
4. únor 2018

@sweet81 a jo ☺ já to mám dostat za 5 dní podle kalendáře snad ne, já už jsem z toho na prásky 1 potrat 1 mimodeložní s odebraním jednoho vejcovodu a jednou přestalo bít srdíčko ve třetim mesici. Už jsme nachystany na umele, a kdyby to vyslo tak by to bylo super ☺ , držím palce ☺

sweet81
4. únor 2018

@pulgrantka to mi je líto. Budu držet palce aby to tentokrát vyšlo🍀 já jsem objednaná v úterý do centra, už jsem tam chodila, když jsme se snažili o první dítě, díky nim máme syna z IUI. Tak buď se to udrží a nebo mi pomůžou v centru. Bereš utrogestan? Já beru ráno a večer.

pulgrantka
autor
4. únor 2018

Neberu ještě nic, jen jsem objednaná za 14 dní na gyndu aby jsme to probrali, teprve jsem se s tim smiřovala pořád jsem to oddalovala a jednou ráno jsem se probudila a řekla manželovi že pujdu na umělé że to asi jinak nepujde, tak byl rád už díťe chce dlouho, je mu 39 let a me 31. A jsme spolu 15 let a děti žádne 😕

michalelka
4. únor 2018

@pulgrantka jestli tam má být, tak tam bude 🙂 Držím pěsti, aby to vyšlo a pak dej vědět 🙂

pulgrantka
autor
4. únor 2018

@michalelka děkuji určitě dám vědet, aspon budu mit s kym sdílet radost ☺

sweet81
4. únor 2018

@pulgrantka je to hrozný to čekání a hledání duchů. Když ono se to řekne, počkej do ms. Já to teda nevydržím a testuju brzo, pak mi z těch duchů už hrabe😄 tak si budem držet palce aby nám to vyšlo😊

pulgrantka
autor
4. únor 2018

@sweet81 vid ☺ ja to stejně nevydržím a hned ráno si udělám další 😕☺ musí nám to vyjít 👏👏 zítra dám vědět jak dopadl další test ☺✊✊✊✊

sweet81
4. únor 2018

@pulgrantka taky ráno udělám další🙈
Dáme si zítra vědět😊✊

pulgrantka
autor
4. únor 2018

@sweet81 určitě 👍👍 ✊

ceekanka
4. únor 2018

Tak já taky přidávám foto abych se ujistila,jestli nejsem blázen 🙂 Mě má MS dorazit zítra,tak snad už nedorazí.

vega5
4. únor 2018

Ja to vidím tak, že 1. test je negativní. Druhý test není plně dokončen. Je vidět růžový film.. Nelze hodnotit.

pulgrantka
autor
5. únor 2018

@pulgrantka tak dnes mam test bílý jak sníh 😐, snad to vyjde tobě, hodně štěstí

sweet81
5. únor 2018

@pulgrantka to mi je líto😕 příště to určitě výjde😉 já nemám doma test, pojedu za chvilku nakoupit, tak pak dám vědět, ale taky to moc nevidím😏

pulgrantka
autor
5. únor 2018

@sweet81 držím palečky

codal
5. únor 2018

@pulgrantka zkus clearblue test,ukáže ti i hodně rané těhotenství🙂..

sweet81
5. únor 2018

@pulgrantka tak já taky nic😏 začla jsem i víc špinit. Zítra jdu do caru, tak to budu řešit už tam.
Budem si držet palce aby to vyšlo příští měsíc.

pulgrantka
autor
5. únor 2018

😐 to je mi líto, musíme věřit 😊 příště to určité vyjde. ✊✊✊