Benu early a quick test, jsou spolehlivé?
Ahoj holky, máte některá zkušenosti s těhotenskými testy BENU early a quick test? Mám již 5. den zpoždění a tyto testy mi vycházejí pozitivní již 3. den , ale test např. test od Dr. Maxe je negativní - ani duch nic.
Předem děkuji za odpovědi.
BENU early je 10 a BENU quick 25. Já jsem v srpnu potratila, tenkrát se mi 2// objevily až po 14 dnech zpoždění, měla jsem mamtest. Takže zatím jsem v klidu, ale jsem z toho samozřejmě zmatená. Budu v testování pokračovat a uvidíme. Děkuji za odpověď 🙂
Tak to gratuluju 🙂 Já už taky utratila peněz a peněz za testy. Zítra půjdu zase na nákupy 😀 Už mám jen jeden Dr. Max na zítra na ráno 🙂
Tak už mám jasno. Testy z Benu lékárny NEKUPOVAT. Dělala jsem je až týden po zpoždění. Dnes jsem byla u doktora (jsem už 51 DC). Těhotná nejsem na 100 % a testy BENU jsou pozitivní. Ostatní testy např. Dr. Max negativní. A UTZ potvrdil, že se těhotenství nekoná. Mám rozhozený cyklus po revizi a dlouholetým užíváním antikoncepce.

Všeobecně záleží na citlivosti... Ale mě se osvědčil jako nejspolehlivější právě Dr.Max