Dvě dělohy, vyšel vám pozitivní těhotenský test?

87andilek87
21. únor 2017

Ahoj holky... chtěla bych se zeptat, zda-li tu někdo máte zkušenosti se dvěma delohami? ... jde mi o to, zda Vám těhotensky test bez problémů vyšel pozitivní?... ja mela na prvním tt ducha, ale krásně viditelného... test jsem si dělala asi brzy, ale nebylo mi dobře a něco jinak, tak jsem hold nevydržela... další pak odpoledne byl negativní (možná duch, ale slabounky... ).. kamarádka mi poradila ovulacni testy, ze někdy ukáží těhotenství dříve než tt... ovulacni testy mám cca týden pozitivní... ale na tt jen duch.. může to být tehotenstvi? ... nas napadlo, ze když mám dvě dělohy, tak jestli právě tt dokáže rozpoznat těhotenství... ze treba neví, co ukázat....? ... snad jsem to napsala srozumitelné a předem děkuji za jakékoliv odpovědi 🙂 🙂... btw.... tehotenske příznaky jsou.....

misulinka44
21. únor 2017

Řekla bych,že těhotenskému testu je fuk,kolik děloh máš;) jakmile se začne vajíčko uhnizdovat,začne se ve velkém vyplavovat hormon hcg,který právě test zachycuje...Takže je úplně jedno,v jaké děloze embrio je... Mimochodem,moje prababi má dvě dělohy a měla 5 zdravých dětí;)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru