icon

Benu testy - Livsane, máte zkušenost?

hankasnazilka
11. pro 2017

Ahoj holky, chtěla jsme se zeptat jakou zkušenost mate s těmito testy, ještě v limitu mi vyšel 2x slabé pozitivní, žádný špatně lovitelný duch( i když na foto nevypadá 2x moc viditelná //) ale na máma testu nic nevidím... nemůže to být falešné ??

Benu testy - Livsane, máte zkušenost?Benu testy - Livsane, máte zkušenost?
Strana
z2
sarajenda
25. kvě 2020

Ahoj muze mi tady nekdo prosim poradit? Delala sem si ted 2 testy a mam tam carku ducha a menzes uz tyden zpozdeni

evee24
29. kvě 2020

@sarajenda vidím. Zkusila bych třeba ještě digitální a potichu držím palce

natalnovak
16. led 2021

Zdravím holky, chci se zeptat tohle mi vyšlo na testu livsane stalo se vám to někdy ? A co to u vás znamenalo pozitivní nebo negativní ? Děkuji za odpověď

terulle05
17. led 2021

@natalnovak Ahoj kdy cekáš ms?
Ja tohle měla take a bohužel u mě nic . Ale zkusila bych test znovu cca za 2-3 dny

natalnovak
18. led 2021

@terulle05 Ahoj zkusila jsem dnes a negativní úplně bílo tak že to byla asi jen ta ryska vůbec nechápu proč se tam ukazuje jen zbytečný naděje.. ale pořad mám 4 dny zpoždění bílí hlen břicho sem tam poboliva bazalní teplota už 3 dny 37,2 tak vůbec nevím

terulle05
19. led 2021

@natalnovak mě příjde že testy livsane to dělají vzdy 🤬
Nezbývá než čekat . Nebo zajít na gyndu na krev

natalnovak
19. led 2021

@terulle05 Dělala jsem jsi dva testy livsane po prve ta ryska a pak bílo tak jsem s toho debil😂 Ještě chvíli počkám uvidíme jestli se ms dostaví jak ne tak jsi zajdu🙄

terulle05
19. led 2021

@natalnovak nebo zkusit jiny tt

natalnovak
19. led 2021

@terulle05 zkoušela jsem pepino a taky negativní tak že asi nic...

Strana
z2