Bojím se, že jsem těhotná: Jak postupovat dál?
Potřebuji poradit… s přítelem jsme zkusili sex bez kondomu, (legálně) mě je 15 příteli 17… přítel se neuspokojil a tvrdí že to ani nebylo blízko tomu… Ja jsem ale četla že se dá otěhotnět i z tekutiny pred vyvrcholením a teď mám strach. Vzala jsme si i pilulku po ale až po 70h. Takže nevím jestli vůbec zabrala. Je to zatím jen týden takže nemam ani výsledky z teh. testu a menstruace by mi měla přijít taky až tak za 2 týdny. Bojím se že budu těhotná hlavně proto že rodiče s přítelem nesouhlasí a bojím se jak by reagovali na to že jsem s nim měla sex nebo s nim mám dokonce dítě. (Oni ho ani neviděli jen proste řekli že s tím nesouhlasí. Nikdy mi nic špatného neuděl takže nemají důvod )
Nemyslím si,že bys byla těhotná, ale dávej na sebe pozor. Promluvte si o tom a klidně se sexem ještě počkejte, když se takhle bojíš. Ale je to paradox stejně, v 16 jsem si taky říkala ať to hlavně dostanu a teď .. No, život mění. Držím palce ať je přítel taky rozumný.
A co vás vedlo k tomu ten kondom nepoužít ?
Tehotna nejspis nebudes 🙂
Pokud vas to s kondomem nebavi üoohlednete se po nejake jine antik. Nez se kazdy mesic stresovat 🙂
@marketa1218 presne a o 10 let pozdeji se modlila at to nedostanu...
Jenom upozorním, že pilulka po, není úplně nej forma antikoncepce, je to velká hormonální nálož a fakt by měla být použita v případě nouze. např. praskl kondom, ne z důvodu, neberu hormonální antikoncepci a dítě nechci, tak to vyřeším takto.
Pokud jsi sexuálně aktivní, měla by sis zajít na gynekologii, i když nemáš žádné potíže. Minimálně jednou ročně bys měla jít na prohlídku, kvůli prevenci rakoviny děložního čípku.
Ten strach z nechteneho tehotenstvi si zapamatuj a uz nikdy nedovol ani pod sebevetsim nalehani nechraneni sex. Pro svuj klid si kup v drogerii nebo v lekarne tehotensky test, stoji par korun - muzes objednat i online jestli se stydis - napr tento: https://www.drmax.cz/dr-max-pregnancy-test-2in1...
Velice pravdepodobne vyjde negativni, kdyby nedej buh pozitivni nemeskej a utikej ke gynekolozce. Stejne tak kdyby se ti nedostavila menstruace, ve velmi rannem tehotenstvi se to da vyresit jeste potratovou pilulkou, pozdeji uz je to horsi. Tehotna opravdu muzes byt i bez toho, aby pritel vyvrcholil

Pravděpodobnost, že bys byla těhotná, je opravdu velmi velmi malá. Nicméně uvědom si tento svůj strach, promluv o něm i s přítelem a pro příště vymyslete něco lepšího.
BTW otěhotnět se dá i při použití kondomu, v podstatě kdykoli při sexu. Pokud se tím tedy takto stresuješ, zvaž, zda přece jenom nechceš ještě třeba rok-dva se sexem počkat.