Bolavé a bílé bradavky: První známka těhotenství?
Ahojky, snažíme se o miminko, teď bych v pátek měla dostat menstruaci, ale už zhruba 5 dní mám citlivé, bolavé bradavky. Jsou častěji ztopořené a když jsou ztopořené, tak jsou na špičkách občas bělavé. Na těhotenství nějak netlačím, ale neměla jste to některá takto ? 😁 Spíše se bojím, aby to nebyl nějaký zdravotní problém.. Ale nechci lítat k doktorovi s každou kravinou.😅 Jinak se moc nepozoruji ale nedá se přehlédnout to časté chození na malou, i v noci se 3-4x vzbudím, bolest hlavy taky.. Asi 4dny zpět jsem měla šíleně návaly horka, pocit že přijde chřipajzna a ono nic. Máte někdo podobnou zkušenost, se zjištěním že to bylo těhu ? Na test se chystám, ale až po zpoždění, nerada bych pak zklamaní.
Na příznaky je brzo. Mě bradavky začaly bolet až 26 DC. Nicméně, určitě v různých diskuzích
dohledas, že to někdo měl už 4-5 DPO. Jestli se snažíte o dítě, může to být psychicke, ze tak moc chceš.... anebo to muze být hormonální nerovnováha. Mě se tak před dvěma lety stalo, že mě začaly bolet celý prsa a z prsou po zmáčknutí byla kapka jakoby mléka a těhotná jsem opravdu nebyla. Doktor mě uklidnil, že se nic neděje a další měsíc už to bylo v pohodě. Počkej do terminu MS a zkus test, když nepřijde.
Syndrom bílé bradavky?
@felis Já už jsem víc jak 26dc, mám dlouhé cykly a ovulaci už dávno za sebou.😁 Nejsem někdo kdo by na těhu spěchal, naopak, všechno přirozeně, až to přijde tak to přijde a já to neovlivním.😊 Ani se nepozoruju, ale ta bolest se přehlédnout nedá, bála jsem se nějaké infekce, toto jsem nikdy neměla.

Na příznaky je brzy a na lékaře také. Ještě bych počkala.