Bolelo by mě břicho jako při menzesu i v těhotenství?
Když jsem brala HA(s přestávkami 6 let)tak jsem během cyklu bolesti břicha nemívala a 1.den MS taky ne.31.7.06 jsem HA vysadila a snažíme se od té doby o děťátko,během cyklu mě pobolívá v podbřišku(spíš až v druhé polovině cyklu),někdy víc někdy jen trochu.Asi v polovině cyklu(ovulace?)mě v podbřišku trochu píchá.Tak týden před MS mě bolí břicho už intenzivněji a častěji a v den MS hodně.Chci se hlavně zeptat na to jestli může takto břicho bolet i když bych byla třeba už těhotná a v den když budu mít dostat MS ji nedostanu ale podbřišek mě bude stále pobolívat jako bych MS dostat měla.A zda a kdy v těhotenství tyto bolesti podbřišku odezní.Teď mě podbřišek pobolívá a jsem 23DC.Takže mám tak trochu obavy jestli dostanu zase MS(od vysazení HA už 3 MS)nebo můžu být těhotná přestože mě podbřišek pobolívá.Máte někdo podobné zkušenosti???
no měla a stále mám, po vysazení jsem ms dostala normálně pouze první cyklus, pak už ne takže jsem brala tři měsíce utrogestan, pak jsem dva cykly zase fungovala s velkou radostí bez prášků a teď opět beru utrogestan 😒
Jejda to je teda nemilé. Já na to všechno naštěstí zatím funguju celkem dobře i když mám delší cykly, ale jsou a dokonce i ovulka minulý měsíc byla. Teď se teda ještě uvidí.
tak to je super to ti moc přeji, já taky doufám, že jako bude vše ok, chce to čas 🙂
Určitě. Ale stejně je zvláštní když jsem HA brala nikdy mě nenapadlo, že pak můžou být takové potíže.
no to jo no , já to vědět, tak jí asi neberu tak dlouho
Právě. Mě celkem štve, že mě doktor neupozornil na to co to může s tělem udělat. I když nevím tehdy jsem ještě mimi nechtěla tak bych ho asi neposlechla a HA brala.
Přesně tak , taky bych jí brala, kdyby mě na to upozornila, ale co nadělám, teď už je pozdě...
Teď je pozdě, ale myslím, že až pak už budu mít mimi a další budu chtít až později budu se chránit jinak a brát jí nebudu.
ahoj holky,
jsem zoufalá a už nevím , kam bych napsala, kam bych šla.
Je to už přes 7 let co mně začaly trápit bolesti v podbřišku. Když to začalo bolet poprvé, na gynekkologii mi řekli, že se jedná o prosáknutí močového měchýře. Dostala jsem antibiotika, problém odezněl. Takhle se mi to vrátilo ještě několikrát až léky přestaly pomáhat a problém s bolestí se zhoršoval a to při každém sexu, ale jen v určitých polohách až postupně při každé poloze. Respektive nám zůstala už jenom jedno a to misionář.
Byla jsem na laparoskopii, u různých gynekologů, na akupunktuře a nic prostě nezabralo, nic nezjistili. Jsem zoufalá, psychicky vyřízená a už vážně nevím , kam jít aby se můj problém vyřešil.
Náš sexuální život je na bodu mrazu . Nemáte někdo zkušenosti? Není to otázkou cyklu, ta bolest je trvalá při každém sexu. Díky moc za komentář
ještě jenom poznámka...nedávno, když jsem byla i na urologii mi řekli, že prosáknutí močového měchýře neexistuje :/
ahojte vše,četla jsem si vaše články,a zajíma mne to že vás bolí taky pod bříšem,muj gynekolog,řekl že jsu uplně zdravá a pořád mne pod bříškem bolí...i když někdy špiním pak 2dny dobry.a třebas za týden znovu...těhotna nejsu určite.jen nechápu co semnou je

Jakto? Jaké si měla problémy?