Bolelo by mě břicho jako při menzesu i v těhotenství?
Když jsem brala HA(s přestávkami 6 let)tak jsem během cyklu bolesti břicha nemívala a 1.den MS taky ne.31.7.06 jsem HA vysadila a snažíme se od té doby o děťátko,během cyklu mě pobolívá v podbřišku(spíš až v druhé polovině cyklu),někdy víc někdy jen trochu.Asi v polovině cyklu(ovulace?)mě v podbřišku trochu píchá.Tak týden před MS mě bolí břicho už intenzivněji a častěji a v den MS hodně.Chci se hlavně zeptat na to jestli může takto břicho bolet i když bych byla třeba už těhotná a v den když budu mít dostat MS ji nedostanu ale podbřišek mě bude stále pobolívat jako bych MS dostat měla.A zda a kdy v těhotenství tyto bolesti podbřišku odezní.Teď mě podbřišek pobolívá a jsem 23DC.Takže mám tak trochu obavy jestli dostanu zase MS(od vysazení HA už 3 MS)nebo můžu být těhotná přestože mě podbřišek pobolívá.Máte někdo podobné zkušenosti???

•
26. říj 2006Aha, takže jste to vlastně "sledovali" už začátku. Mě dr. řekla že mám samozřejmě přijít až za rok, pokud to nepůjde. Přijde mi to jako hrozně dlouhá doba a tak jako ztrácení času. Manželovi už je 34 (mě teda jen 27), představa že budeme rok čekat, pak to třeba rok řešit a pokud se to povede, tak porodíme v jeho 36 letech... Vím že na chlapa to neni moc, ale já mám mladý rodiče, takže představa, že až bude dítěti 15, tak jejich tatínkovi bude padesát, je hrozná... Mýmu tátovi bylo 35, když mě bylo 15...
0
Holky díky, je fajn, že se tu člověk setká se stejným problémem. Já jsem bohužel po zamklém potratu, otěhotnět tedy zřejmě můžu, teď už se ale zase půl roku snažíme a nic, ikdyž měřím a počítám jak divá.
xctij01: Mě to můj lékař ještě ani nenavrhl, ale protože mám pocit, že se mnou nic nedělá, šla jsem se zaregisrovat do GESTu, kde jsme se domluvili hned na to pondělí. Aspoň mám pocit, že pro to něco dělám 😉
Ach jó. 🙂
Artep26: Jak dlouho už chodíš na ten ultrazvuk? Jsem zvědavá, co? 😃
xctij01: Mě to můj lékař ještě ani nenavrhl, ale protože mám pocit, že se mnou nic nedělá, šla jsem se zaregisrovat do GESTu, kde jsme se domluvili hned na to pondělí. Aspoň mám pocit, že pro to něco dělám 😉
Ach jó. 🙂
Artep26: Jak dlouho už chodíš na ten ultrazvuk? Jsem zvědavá, co? 😃
Ahoj holky,musela jsem odjet pracovně mimo město,takže jsem se na net dostala až teď,ale vidím,že jste šly všichni pracovat.Já se k vám taky přidám s tím 45 týdnem.MS bych měla dostat 8.11.tak uvidím,zda se zadařilo.Určitě si do té doby napíšeme jak se známe a budeme si navzájem držet palečky.
Nepřesuneme se sem nebo na BT?? Pořád lítam sem a tam 😕 a nestíhám sledovat. :-|
Taky bych potřeboval nějakou tu úpravičku ... melírky zastřihnout ...
Zase mě malinkou cítím podbříšek ale jen malinko a spíš vaječníky ... tak uvidíme co se zase děje, hlavně žádná další ovu tak brzy ]-( 😃 😃
Taky bych potřeboval nějakou tu úpravičku ... melírky zastřihnout ...
Zase mě malinkou cítím podbříšek ale jen malinko a spíš vaječníky ... tak uvidíme co se zase děje, hlavně žádná další ovu tak brzy ]-( 😃 😃
Už jsem si přečetla tvou narážku🙂) Nene, jsem držák!
Můžem, vyber kam chceš... Mě je to fuk... Tady je to pro mě ale příjemnější, protože na BT už je moc stránek a blbě se mi na tu poslední kliká...
Taky jdu na melírek🙂 Od svatby jsem nebyla, takže to mám docela drsně přerostlý...
Mě to břicho bolí pořád. A pořád víc😞 Snad to nebude něco zlýho...
Můžem, vyber kam chceš... Mě je to fuk... Tady je to pro mě ale příjemnější, protože na BT už je moc stránek a blbě se mi na tu poslední kliká...
Taky jdu na melírek🙂 Od svatby jsem nebyla, takže to mám docela drsně přerostlý...
Mě to břicho bolí pořád. A pořád víc😞 Snad to nebude něco zlýho...
Tak tady ... jo a nemusíš hledat stránky, stačí kliknout na pravé straně jak je ta tabulka s přehledem témat na posledního člověka nebo čas nebo jak to tam je a zobrazí se ti poslední příspěvek, taky jsem dlouho klikala na téma a ne příspěvky .. :-N
Ta narážka bylá míněná ze srandy a jen jsem tě chtěla popíchnout aby jsi to vydržela ... 😃 😃
Jinak snad to nic nebude, třeba to je fakt těhu ... co ty víš?? No uvidíme tem 45. týden ... Mohly bychom se domluvit na jednom dnu, třeba uprostřed týdne a dát si spicha tady na koníku a poreferovat kdo / a kdo // 😉 😃 (jen návrh) 😎
Ta narážka bylá míněná ze srandy a jen jsem tě chtěla popíchnout aby jsi to vydržela ... 😃 😃
Jinak snad to nic nebude, třeba to je fakt těhu ... co ty víš?? No uvidíme tem 45. týden ... Mohly bychom se domluvit na jednom dnu, třeba uprostřed týdne a dát si spicha tady na koníku a poreferovat kdo / a kdo // 😉 😃 (jen návrh) 😎
Začni psát odpověď...

Odešli