"Bolest" v podbřišku - možné těhotenství?
ahoj holky
už třetí den mám takový divný pocit v podbřišku... něco jako stav před MS, ale ta má přijít až za týden.. ovulace proběhla a vše s tím spojené také... 🙂 vsugerované to určitě nemám.. máte některá podobnou zkušenost?
@luciasek1987 Já to mám každý měsíc, týden do MS mě začne pobolívat a popichovat. MS mám dostat tento týden a už mě to pobolívá. Stejně jsem to měla i u těhu (ZT), takže je to vždy buď anebo ;)
@g_m hm super :D ach jo... 🙂)
já jsem první nebo druhou noc po nedostavení MS měla opravdu veliké bolesti jako při MS a za 5 dní jsem objevila dvě čárky, u mě to bylo uhnizdováníčko 🙂
@nocarka gratuluji k miminečku 🙂) a děkuju za odpověď 🙂
@luciasek1987 chceš otehotnieť? Snažíte sa? Ak áno, tak to máš vsugerované...potvrdí ti to každá snazilka 😉 Ak ti bolesti začali 13dni pred MS, tak to, čo cítiš, nemôže byť spôsobené tehotenstvom. Len teraz niekedy by mohlo dôjsť k uhniezdeniu a na príznaky je skoro...
Drzim palce, aby si na Vianoce nasla pozitívny test...srpnatka sú fajn, jedno mám doma 😉
Já cítím takové divné pnutí v břiše po delší procházce. Testy se zatím netvari přívětivě a MS má přijít za 4dny.
Ahojky. Přidám se s dotazem. Asi před týdnem mě začalo bolet tak zvláštně v zádech, ale ne od svalů. Spíš jsem si říkala že to jsou ledviny. Doktor mě poslal na sono a tam vše ok. K tomu mám záškuby v podbříšku(hodně zřídka ale přece) a chodím hodně často čůrat. Měla jsem nechráněný sex asi 5 dní před možnou ovulací. S tím, že se v tuto chvíli nesnažíme a navíc to byl jediný sex v měsící v důsledku pracovního vytížení.Je asi blbost abych byla těhotná žejo?
@nocarka No my se ted nesnažili hlavně kvuli lázním kam jedu v lednu. No zítra se uvidí. Ten divnej pocit v zádech mě navedl až sem. Je to takovej tlak divnej. No zítra se uvidí zda ms dorazí. Ještě mám vodovej výtok, ale nejsem si jistá jestli ho nemívám každý měsíc :/ Hlavně se bojim aby se mi neopakovalo mimoděložní když už by to bylo těhotenství.
Dnes mela dojit menstruace a zatim nic. Jeste chci pockat aspon do patku nez udelam test. Nejak se bojim co zjistim....

@luciasek1987 Mám to skoro stejné jako ty. Nebolí mě podbřišek pořád, ale zhruba týden před MS mě tam začalo pobolívat, v noci z pátka na sobotu mě tam píchlo tak, až jsem se v noci vzbudila. Říkala jsem si, že třeba potřebuju na WC, ale nic. Nešpiním, nekrvácím. V pátek budu 28 DC, ale poslední dva měsíce mrška dorazí už 26 DC.