icon

Bolest v podbřišku po orgasmu a příznaky. Můžu být těhu?

youngmommy
11. pro 2020

Zdravím🙂 prosím vás.. mám už týden příznaky ranného těhotenství a dnes mě začalo po orgasmu bolet v podbříšku po orgasmu. Už jsem jednou těhotná byla a bohužel v 15.tt potratila a měla jsem také bolesti po orgasmu. Nicméně..končilo mi šestinedělí a my na to s přítelem hupsli a druhý den jsem začala krvácet. Ale jen dva dny a potom nic. Od té doby jsem jak na emoční horské dráze, chodím neustále čůrat, bývá mi zle, krkám a pálí mě žáha.. je to už 17 dní od styku a zároveň mám za 9 dní dostat ms. Test dnes ráno neukázal ani ducha:( ale já i v minulém těhu byla v pátém týdnu a čárku jsem měla opravdu hodně slaboulinkou, myslíte že je šance že bych mohla být těhu? V ovulaci jsme se taky posnažili teď, ale to bych příznaky ještě necítila, nebo snad ano? Děkuji za odpověď!😊

inah91
11. pro 2020

@youngmommy A víš kdy (případně podle čeho to víš?) byla ovulace? Po ní až 14 dní ukáže něco test.... 🙂

vitezove
11. pro 2020

9 dní do ms je ještě hrozně moc. To ještě nemůžou být ani moc příznaky. Bolest po orgasmu může být i prostě po tom šestinedělí. Tělo ještě může být trochu bolavé, hormony se teprve začínají probouzet a tak. Vydrž těch 9 dní a uvidíš.

youngmommy
autor
11. pro 2020

@inah91 právě že ovulaci jsem měla teď kolem 9.12. to jsme taky měli styk, předtím vůbec netuším protože jsem krvácela po revizi, takže jsem čekala tu velkou očistnou ms a ta se nekonala🤷🏼‍♀️

youngmommy
autor
11. pro 2020

@vitezove Dobře děkuji, občas mi připadá že spíše to miminko tak moc chci, že si to vsugerovávám🤷🏼‍♀️ Určitě počkám, přeci jen mi nic jiného nezbývá.

vitezove
11. pro 2020

@youngmommy velkou očistnou ms po revizi? Kdo ti tohle řekl? Já byla na revizi xkrát a nic takového mi nikdo neřekl a ani se nekonalo. Po šestinedělí přišla klasická ms. Někdy to bylo přesně po šesti, někdy i později třeba po devíti. Takže - jsi si jistá, že si měla ovulaci? Možná se tělo prostě ještě nesrovnalo. A příznaky 3 dny po styku, to je opravdu bohužel nereálné. V té době by tak možná zahnizďovalo, ale nemohla by si mít v sobě ani ťuk HCG, takže teď určitě necítíš těhotenské příznaky. Bohužel.

youngmommy
autor
11. pro 2020

@vitezove právě že pan doktor, já mám rozdvojenou dělohu a tak říkal, že to prý bude teď po té revizi silnější než obvykle🥴 já právě nějak už minulé těhotenství jsem to tušila od prvního týdne a ani nechápu jak,bylo to první těhu a nějak jsem to proste věděla a byla to pravda. Ale teď je to podle mě jen čisté vsugerování.