icon

Bolest zad a vaječníků, ale menstruace nikde

bajculka
8. dub 2015

Zdravím děvčata 🙂 mám 5dní zpoždění u mě nic neobvyklého. Včera večer intenzivní bolest vaječníků a zad ale MS pořád nikde. Těhu test jsem dělala včera a byl negativní. Myslíte že mám ještě několik dní počkat a pak test opakovat? Děkuji za vaše názory 🙂

Strana
z4
bajculka
autor
18. črc 2016

Ahoj holky 🙂 tak to zpětně čtu a snad už to není ani pravda 🙂 máme doma už 5ti měsíčního raracha. Povedlo se vám některé mimi? 🙂

lucina90
18. črc 2016

@bajculka toto letí co? 🙂 já jsem ve 31.týdnu a chci to zastavit 😀

bajculka
autor
19. črc 2016

@lucina90 fakt? No super gratuluju 🙂 letí to hrozně rychle, viz tahle diskuze 🙂

lucina90
19. črc 2016

@bajculka děkuji i já tobě k prckovi 🙂

bajculka
autor
19. črc 2016

@lucina90 diky 🙂 a co to bude? 🙂

lucina90
19. črc 2016

@bajculka chlapeček, jméno po tatínkovi Mireček 🙂 už jsem to nějak tušila od počátku a přála si to

bajculka
autor
19. črc 2016

@lucinka90 malej má taky jméno po taťkovi 🙂 ( Daniel) 🙂 přáli jsme si holčičku ale tu dáme v druhém kole :D

lucina90
20. črc 2016

@bajculka taky bych pak chtěla holčičku 🙂 tak se uvidí, kdyžtak zkusíme do třetice 😀 pokud teda druhý nebudou dvojčata 😀

alikfoto
5. říj 2016

Dobry vecer, chtela bych se zeptat, zda nema nebo nemel nekdo podobne zkusennosti. Mam asi 4 dny co mi skoncila ms, ale stale me poboliva bricho. Behem dne stridave mene i vice. Dale jsem si pak nahmatala nize v podbrisku tesne nad ochlupenim bulky ( pohyblive) mohou to byt uzliny? Na kontrolu k dr. jsem objednana na pondeli. Tak zatim jen sonduju. Dekuji za reakce.

Strana
z4