Bolesti v podbřišku a prsou. Poradíte, prosím?
Dobrý den , mám takový menší dotaz vůbec nevím co bych si o tom měla myslet :/ cca před 14 dní mi vyšli HCG testy měla jsem i příznaky atd ale těhotenství to nebylo , ale cca už pár dní mě poboliva v podbřišku a strašne bolesti prsou :/ zvýšili se mi i chutě po večerech strávim v kuchyni :/ únava na mě též kapku leze mám občas i Bilý výtok ale byla jsem na krvi ale těhotenství to není bojím se aby to nebylo něco vážného , na to že bych byla těhotná už moc nevěřím a ani se mi tomu věřit nechce ..nerada bych byla zase zklamaná poradíte?
@leniczka23 psychikou to určitě není nezabivam se tím , jen se bojím , taková záležitost se mi přihodila poprvé v životě ...
Proc nejdete k lekari, aby vas prohlidnul? 🤷🏼♀️ Tehotna nejste a hormonalni vykyvy jsou zcela bezne.
Priznaky si dokaze hlava privodit sama.
Vite kolikrat jsem mela chute a bolesti a nikdy jsem tehotna nebyla? 😀 Uplne normalni.
Kdyz jsem otehotnela, tak naopak zadny takovy priznaky neprisly.
Takze se hodte do klidu a pokud mate takovy obavy o svoje zdravi, tak jdete na gyndu.
Co vic rict 🤦🏼♀️
@rous09 pms?! Já týden před ms bych sežrala i hrocha, před narozením syna bývala i ta prsa, že jsem nesnesla ani utreni se ručníkem. Bolest podbřišku nebyla, mám křížové bolesti a to až v den ms. Ale jinak není od věci, nechat si třeba udělat utz,nebo rtg pro vyloučení endometriozy,atd plus ještě krevní obraz ...

A co chceš poradit? Těhotná nejsi, doporučuju hodit se do klidu a zaměřit se na něco jiného chvilku. Psychika je mocná v tomto.