Brzký tt. Je možné, aby se 19. dc objevil duch?
Ne to opravdu možné není, jsi cca 4dpo. Teprve tak 6dpo se vajíčko dostává z vejcovodu do dělohy a tam se teprve začne uhnizdovat a pak teprve začne tělo vylučovat HCG.
no...proč by to možné nebylo? Akorát jestli víš, kdy byla ovulace - nemusí být 14DC, podlečeho se tady asi usuzuje....kdyby byla ovulace třeb 9DC, tak jsi ted 10 dpo a to by už možné bylo.... samozřejmě je nejlepší testovat při vynechane ms.... takže otázka - víš, kdy byla ovulace?
Určitě, ovulace mohla klidně být dřív, třeba 5DC, nemusí být nutně v půlce. Ale může to být i nějaká chyba, to je jasné...
Tak možný je vše a ten 👻 je celkem pěkný 🤔 tady by mě zajímalo jak to dopadne , ale je mi jasné že jako 99% příspěvků tady se to nedozvíme 😆
Mám známou ta měla pozitivní test 15 DC ovulace u ní dle toho vycházela na předposlední den MS, pak mám kamarádku a ta se dozvěděla že je těhotná v šestém měsíci na pravidelné prohlídce, do té doby MS jak hodinky a bez těhotenských příznaků. Takže možné je úplně vše 😂
Ahoj, stejně pozitivní TT jsem měla minulý měsíc. Zachytil ale pouze jen zpožděnou ovulaci. Těhotná jsem bohužel nebyla. Pozitivní byl test jen cca 3 dny a pak už ne.
A co když ovu byla dříve? Jsi si 100% jistá že byla o víkendu? Jinak možné je vše, příroda je mocná čarodějka 😂

Mě tohle udělalo kdysi taky a byl falešný test. Ale možný je všechno 😁