icon

Čárky na testu nesílí, mám se bát?

mizumys
21. dub 2021

Po dvou dnech carka na testu nezesilila, mam se bat? Vcera me cely den pichalo bodave v levem podbrisku a nepreslo to ani v klidu. Poradte.

Strana
z2
mikejla93
28. dub 2021

@mizumys Podle čeho? Já ho mám potvrzeného, o Vánocích jsem si prošla biochemkem taky ale nezdá se mi že by to mělo souvislost..nebo?

mizumys
autor
28. dub 2021

@mikejla93 ja nevim jsem uz po druhem potratu.

mikejla93
28. dub 2021

@mizumys Mě teda Dr. vůbec ani nenaznačovala že by to mohlo mít souvislost.. ale asi taky záleží jak na tom s tou srážlivostí jsi no..

mizumys
autor
28. dub 2021

@mikejla93 dobre uvidime 13.5. Diky

janina228
28. dub 2021

@mizumys ahoj, jen pro upřesnění ohledně té srážlivosti - trombofilních mutací je xy, například Leidenská mutace se řeší u faktoru V.. jako standardní vyšetření se provádí ještě u faktoru II tuším.. zjistí se zároveň,jakou formu máš případně zděděnou (heterozygotní nebo homozygotní) na hematologii pak řeší při neprokázání těchto odchylek další.. nevím jaký je běžný postup - pokud by tě neodeslal Dr, možná by šlo se objednat jako samoplátce..

mizumys
autor
28. dub 2021

@janina228 delali mi i genetiku ale strasne dlouho to trva

mizumys
autor
28. dub 2021

@janina228 me jde o to ze nekomu s Leidnem pichaji injekce na redeni jiz od zacatku tehu.

janina228
28. dub 2021

@mizumys Ano, genetika je v pořádku ale svou zprávou jsem spíš chtěla říct, že nemusí nutně prokázat důvod k píchání injekcí, protože standardní genetické vyšetření (tuším že o tom se bavíme😉) řeší jen nejběžnější odchylky..

mizumys
autor
28. dub 2021

@janina228 tak uvidime

nadeje
28. dub 2021

@katka22688 ahojky holky můžu se zeptat mám 7 dní zpoždění dlouhý cyklus 35-38 takže těžko říct kdy byla ovulace ale dělala jsem si test po 4 dnech vynechání (viz.prvni foto a druhá fotka je po 7 dnech vynechání ☹ přijde mě že to nesílí je ještě možnost že bych byla těhotná a vše bylo ok nebo to asi spíše vypadá na neprosperující tehu ze? Moc díky za jakýkoliv názor

mizumys
autor
28. dub 2021

@nadeje spis pocitej s druhou moznosti, ja to mela presne takto.

nadeje
28. dub 2021

@mizumys a můžu se zeptat po jak dlouhé době se ti dostavila menstruace? Když si měla takto ty testy?

katka22688
28. dub 2021

@nadeje je to tak 50 na 50, no taky to moc nevidím. Když jsem tohle měla v minulosti zajedla jsem k MUDr na vyvolavacku (miminku to neublíži ak si to rozmysli) ms mi dojela 10den po injekcií... Takhle jak ty jsem to měla hlavne pred MS, odišlo mi to takto 5x....skoc k MUDr možná ti veme i krev.. No držím palce, moc to nevidím...ale nadeje umiera posledná

palja
28. dub 2021

@nadeje já jsem takhle měla to biochemické 😔

mizumys
autor
28. dub 2021

@katka22688 ja tyden po ms

nadeje
1. kvě 2021

@palja tak jste měli holky pravdu 10 den po vynechání MS se mě rozjela ☹ tak jsem to obrecela,snad to vyjde příště ...děkuji vám za zprávy a držím palce,vám všem k šťastnému těhotenství...

palja
1. kvě 2021

@nadeje tak to mě moc mrzí, držím palce ať brzy najdeš // na testu 🍀💞❤️

nadeje
2. kvě 2021

@palja děkuju,dnes tedy trpím,takhle silné a bolave měsíčky jsem neměla snad nikdy ☹ ale aspoň se pořádně vyčistím...držím palce všem

mizumys
autor
2. kvě 2021

@nadeje ale kdyz to bude fakt hodne tak bacha na zanet.

Strana
z2