icon

Cca 7, 8 dpo. Nidační krvácení?

janina0303
12. led 2020

Zdravím, je mi 40. Mám 2 děti již 15 a 9.. Nyní jsem chtěla zkusit ještě mimi... 4 měsíce clostik.. Ale nic.. Vše jsem utla..nebrala zřetel.. Tento cyklus mi 6.1.dr řekla, že jsem po ovulaci..bylo pondělí.. Následný víkend. Nted v sobotu.. Slabé špinění.. A pak hnědé a mm kousky hnědá.. Při utřeni po curani.. Včera půl dne, dnes nepatrně ještě trošku.. Nepamatuji si dříve, že by nidacni krvácení bylo.. U mých tehu.. Teď mě zaskočilo..pac to nečekám.. Myslíte, že to je?

jjasmina
12. led 2020

může a nemusí bejt, nějak nevim smysl tohodle dotazu. A jestli jste už dvojnásobná máma, tak adsi víte, že odpoved vám dá až test..

janina0303
autor
12. led 2020

@jjasmina nikdy jsem nidacni neznala, proto to řeším.. Po 9 letech už fakt nevím.. Jen vím, že k ránu ucítila dloubnuti.. Někde v břiše nízko.. A toto bylo až kolem oběda to špinění... Maminka sice jsem, ale už jsem právě nedoufala po 9 měsících a teď tohle týden po ovu... Mám to mít až cca 19.1....

jjasmina
12. led 2020

@janina0303 17. 18. bych klidně zkusila test, ale to jestli jste těhu vám asi nikdo neřekne. Já to třeba neměla, měla jsem jen ružový flek na intimce , jednorazova akce ..

ja_osobne
12. led 2020

@janina0303 já zaznamenala nidacni "krvaceni" 6dpo. Jednou jsem úplně lehce zašpinila na toaletaku, hnedoruzova 🙂 a teď jsem 5+4. Tak držím palce!

gbp
12. led 2020

ja mela uplne nepatrnou krvavou nitku na kalhotkach a jen jednou. pamatuju si to, protoze jsem si ji prohlizela, jestli to neni z obleceni. a pak me parkrat pichalo hodne dole v podbrisku, vim ze sem se ptala manzela, jestli je tam dite, ze me tam picha 😁 ptala jsem se ze srandy, ale bylo tam ☺️ neda se delat nic jineho nez pockat. tu nitku jsem mela asi tyden po ovu, nidacni krvaceni by melo byt tak 7-12 den po ovu. od ovu k ms mivam 14 dni.