Červencové testování. Jak jste na tom vy?
Ahoj ženy, slečny 😊
Po raném potratu začínáme tento měsíc znovu...
V minulosti již byli i pozdější potraty ale i zdravé krásné děti 😊😊
Pojďte do toho se mnou, s Vámi se mi o všem píše lépe...
Sdílím jinak pouze s polovičkou, už jsme obezřetní 😊😊
Já jsem dnes 26 DC, první cyklus při Inofolic a Drmku.
Ovulaci jsem měla dříve.
A dnes ultra časný clearblue na mě v limitu svítil takto 😊😊😊
Jak jste na tom vy?? Někdo kdo taky tento měsíc napjatě čeká?? ❤️❤️❤️

@mikyty ahoj🙂 vypadá to skvěle🙂 gratuluju.
A kolikátý den cyklu jsi? Je to hodně zvláštní, ale asi se to může stát, že je ovulace takto brzy. Ale zase mě překvapuje, že by došlo k uhnízdění do ještě nepřipravené sliznice ihned po MS, ale už jsem tu někde četla, že někdo takto otěhotněl, tak to asi možné je🙂
@esmeralda11 já prave 4.7 dostala MS a dle aplikace sem měla mít plodné dny od 13.7 a prave 13.,14.7 jsem měla nechráněný styk, což i kdybych otěhotněla ten týden, tak by mi to přeci tak brzo neukazovalo 2-3 týden. Jsem z toho zmatená. Tady na koniku sem četla, ze vyšší hladina hcg muže znamenat dvojčata a nebo taky nějakou vadu 🙏🏼
@madaki31 zavolám k doktorce v pondělí a uvidím co mi řekne no 🤷🏼♀️ Jinak prave v březnu sem měla pozitivní test den před ms a dva dny na to sem začala krvacet a mít bolesti, tak mi na pohotovosti řekli, ze v děloze nic není a i z moči se jim až za hodně dlouhou dobu na testu ukázal duch, takže zpočátku mi snad ani nevěřili, ze já měla test pozitivní 🙄 až tedy pak z krve zjistili, ze tam mám nižší hcg a ze to tedy vypadá na mimodelozni
@ivya ale ze včera tam slabé čárky jsou 👍ještě bych neztrácela naději určitě. Z vlastní zkušenosti opravdu hodně udělá, jak moc máš koncentrovanou moč. A taky já třeba měla testy vždycky silnější k večeru, ne ráno.🙂
@esmeralda11 Díky. On tam stín je každý den, jen po zaschnutí je v podstatě neviditelný... Problém je, že je slabý (na 12-15 dpo) a za ty čtyři dny vůbec nesílí, spíš možná naopak 🤷♀️ Dneska mi i klesla o trochu teplota (ale je fakt, že jsem se na chvíli vzbudila asi dvě hodiny před měřením). Tak uvidíme, nezbývá než čekat...
Ahojky holky sem 11 den po ET a dnes sem na testu našla duchy které jdou vidět bez toho aby je člověk hledal
@esmeralda11 Tak červenec pro mě končí novým cyklem :/ Na druhou stranu je to i dobrá zpráva – jednak je vidět, že to "jde" a pak jsem se konečně dočkala druhé MS od vysazení prášků, takže tělo funguje. Tak třeba tentokrát to vyjde, kdo ví ;)

@mikyty potichu gratuluji 😊😊😊 musíš myslet pozitivně a určitě bude vše jak má být. Dej vědět až budeš třeba po kontrole u gynekolga 😊