Citlivá prsa před MS
Ahoj holky chci se zeptat cca týden před MS mám citlivá prsa. S přítelem se snažíme o mimi a za 7 dní mám dostat MS prsa mám tez citlivá ale daleko více než obvykle. Chtěla jsem se zeptat zda by to mohl být nějaký náznak těhu děkuji 😊😊
Může, nemusí. Já mám citlivá prsa před každou ms. Ale tak ten týden před zjištění těhotenství jsem je měla opravdu hodně bolavá. Takže ano, i ne. Ale pokud normálně nemáš, tak to může být. Všechno je ale hodně o psychice.
Psala jsem že mám citlivá prsa před každou MS ale ne tak že bych cítila skoro každý pohyb jako je tomu teď.
může a nemusí, já jsem nejakou zvýšenou citlivost nepocitovala, oproti tomu někdo se nemohl prsou ani dotknout
Tak uvidime děkuji 😊
Mě někdy začnou prsa bolet po skončení ovulace a bolí mě až do menstruace, takže cca 14 dní, a bolí mě tak moc, že se jich nemůžu pomalu ani dotknout. A někdy mě nebolí vůbec a někdy třeba jen týden před menstruací. Takže tohle bych asi nebrala jako předzvěst těhotenství.
Ahoj, mám to stejně, dnes jsem 5DPO a mám je citlivé víc než normálně po ovulaci. Merim si i teplotu a dnes vylétla nahoru. Teoreticky bych měla dnes či zítra dostat ms ale protože jsem byla nemocná tak ovulace se posunula o necelý týden. Tak my uvidíme. A těhotenství u mě jsem poznala vždy na prsou 😂🙈 a protože jsem jedla rajčata a mozzarellu 🤣🤣🤣
@petula.bir
tak uvidíme a jak si to poznala podle rajcat a mozzarely? 😊😄
@herousek
Měla jsem strašnou chuť na rajčata a mozzarellu, pak salát a aniž bych o tom věděla jsem jedla zdravě 😂
Hezký 😄 já mám do MS.jeste 5 dní
@petula.bir a poznala jsi to na sobě dřív než se ti spozdila MS že jsi těhu? 😊
@herousek
Jjj poznala, bylo mi pořád špatně od žaludku - jako na vodě. Chodila jsem na velkou několikrat denně - pro mě co trpím od mala zácpou. A hlavně prsa - bolelo mě i tričko a spala jsem bez trička a odkrytá. Myslela jsem si, ze mám nastydlá prsa 😂😂😂 dělala jsem si test a negativní tak jsem šla na gyndu (at tam nejsem za debila) a objednal mě na utz prsou pak během tydne jsem si řekla, ze mám cca 2.dny opozdenou ms a okamžitě na testu dálnice 😂
@petula.bir jee tak to je hezký 😄 no mě se občas udělá zniceho nic nevolno ale vždycky jen na chvili. Prsa bolí víc jak obvykle ale byla jsem taky nachlazena. Občas me pichne v zádech. Nafoukla si prijdu furt. Ale jak říkám mám 5 dní před MS co jsem zkoušela test tak negativní. Ale poznám pak podle te menses jestli mrska prijde nebo ne .

@herousek Určitě by to mohl být náznak.😊 moje známa tak zjistila, že je těhotná..🙂 Zkus počkat, jestli dostaneš MS a když ne, tak si udělej TT.🙂