Ahoj. Ms mam pravidelnou. 27.2. jsem mela dostat ms ale vubec nic. Ani zadny stopy po ms. Jindy mam vytok atd. Ale uz asi tyden me boli v podbrisku a mam strasne moc citlive bradavky, obcas nevolnost. Snazime se s pritelem o miminko. Sex mame kazdy den a nebo kazdy 2den. Jidny ani tolik nejim ale posledni dobou bych snedla vsechno a mam porad chut na jidlo. Mela jsem takovy trosicku naruzovely vytok. Udelala jsem si test predevcirem a vysel negativni a dneska druhy test a stale negativni a citim ze se semnou neco deje. Stalo se to nektere z vas? Poradite prosim?
Na test může být brzo.Já jsem sice neměla ms úplně pravidelnou, ale testy mi vyšly pozitivní, si myslim, trochu dýl než bych očekávala a to nejdřív hodně slabý duch.To, že jsem těhotná, jsem vycítila taky takhle dřív.Tak dej vědět 🙂
Uz jsem to tyden nedostala.. a ani zadny priznaky ze by mela prijit ms
@kaaacusaaa Uz jsem to tyden nedostala.. a ani zadny priznaky ze by mela prijit ms
A test jeste nic?
@kaaacusaaa test si koupim a uvidim
Já mám 10 dní zpoždění, příznaky stejné a testy stále bílé ☹
Udelala jsem si dalsi test lady max... s velkou citlivosti a negativni. Bolest v podbrisku a prsa stale boli. Pockam do dalsi ms. A uvidime
Casto jsou to priznaky psychicke, kdyz se clovek upina na to ze chce mimi. Priznaky tehu a ms jsou stejne, navic priznaky nevypovidaji nic o prosperujicim/neprosperujicim tehu. Je to individualne. Jinak 25-35 cyklus se povazuje za normalni MS cyklus. Jelikoz si do tela nevidime, tak nevidime ani to proc nekdy ms 'meska' a neni to tehu. Holky, nestresujte se jinak zešilite 🙂
@pavla024 zajdi si k dr na kontrolu-vyvolavacku a utz at se podiva zda se neco nedeje-nechci strasit.
Po takhle dlouhém zpoždění bych už vyrazila k lékaři, test z krve by mohl těhotenství ukázat. Určitě bych prostě chtěla vědět, co se s mým tělem děje.
(Já teda měla ducha na testu 3. den zpoždění.)
Kdyz bych sla k dr. Z krve by poznal ze tehotna nejsem. A nechtela bych vyvolavacku ...nedal by mi ji?
@pavla024 nerozumim...
@pavla024 ale, jedna pani povidala...delej co uznas za vhodne, preji aby to nebylo nic vazne, treba cysta ktera ti praskne a zapricini infekci, vim o cem rikam.
Normalni ms je 25-35 dni, pokud je to mimo, mela by jsi to resit.
Kdyby se lidi ridili tvoji vetou ze telo vi co dela ...tak ani nechci domyslet.
Uvidim jeste chvili a pak uvidim. Prijde mi ze se mi nalejvaji prsa
@pavla024 testy máš ukazkove negativní. Já teda měla hned v den, kdy jsem měla dostat ms krásné syté dvě //, i tebe ani náznak.
ja uz bych teda mazala k doktorovi,necekala bych az na dalsi ms.tenti rekne na 100% jestli jsi nebo nejsi tehotna.aspon budes vedet na cem jsi 🙂 ja bych to cekani nevydrzela.
@pavla024 Můžu se zeptat, jak to dopadlo? Mám podobné příznaky, 8. den zpoždění a testy negativní. Díky 🙂
@uglyduckling ahoj. Dostala jsem to po 14dnech. A ted to vypada nadejne.
@pavla024 Díky za info 🙂 Musím se objednat na gyndu. U nás jsou bohužel jen 2x týdně a dneska jsem to nestihla. Testy jsou negativní, ale příznaky mám, tak by mě zajímalo co a jak. Hlavně už jsem prodělala jedno zamlklé těhu, tak mám trochu obavy i z toho.
@uglyduckling ja prave byla u gynek.a rekla ze jsem tehotna tak uplne nadseni atd.. a 5dnu po tom jsem to dostala sla jsem na gynek.a rekla jsem ji to a ona ze ona chybu neudelala atd. Rikam tak snad to poznate jste doktorka atd.potom se zjistily ze krevni testy byli nekoho jineho.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
zkus si test udelat treba dalsi den hned rano ,a nebo vyzkousej koupit tehotensky test z vyssi citlivosti.