@bollicina je to klasický test který ukáže podle HCG ...není to záruka že musí ukázat 3+
@lencaa11 děkuji
Ahoj, taky jsem to tak měla. Nic to není. 😉
@anna987 a pak později vám ukázal 3+?
@bollicina presne tak 😊
@anna987 můžu se prosím zeptat kolik týdnu stě byla těhotná když vám vyšel 3+?
@bollicina no vím, že když jsem byla v přelomu 3-4 týdnu dle poslední menstruace, tak mi to stále ukazovalo 2-3týdny. A fakt až někdy ve 4 týdnu a dál mi to teprv ukázalo ty 3+
@anna987 tak já to mám blbý. Pac od poslední ovulace respektive ovu testu pozitivního dnes sem 6 týdnu a 5 dní 6+5dni a ukazuje 2-3 tydny
@bollicina počítá se od poslední Ms pokud vám ukazuje 2-3 test tak jste cca 4-5 TT
@bollicina Jo počkag! To je můj omyl! Já napsala od poslední menzes což je blbost. Od poslední ovulace!!!!! Sakrýš! To se omlouvám.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.Důležité je také znát příznaky těhotenství.Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.Kdy a jak používat těhotenský test?Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@bollicina je to klasický test který ukáže podle HCG ...není to záruka že musí ukázat 3+