icon

Co dělat při podezření na těhotenství po prasknutí kondomu?

9. srp 2022

Dobrý den, s přítelem teď miminko neplánujeme, máme jedno a zatím stačí. Antikoncepci neberu, je mi přes 30. Chráníme se pouze kondomem. Jenže... V den ovulace jsme měli sex a kondom praskl. Jsem teď 7DPO, a jsem tam nervózní, že bych mohla být těhotná, že jsem si koupila krevní těhotenský test a vidím na něm ducha. Ano jsem nedočkavá, vím. Miminko opravdu nechci, ale samozřejmě si ho necháme 🙂 další test udělám až příští středu, to má dorazit MS. Jen mám prostě divný pocit. Vidíte něco?

Co dělat při podezření na těhotenství po prasknutí kondomu?
nina004
•
9. srp 2022

Ja teda nevidím nič.

andulka007
•
9. srp 2022

Ducha nevidím... ale tak takovýhle test vidím poprvé .. můžu se zeptat kde se dá sehnat a jak funguje ??

autor
•
9. srp 2022

@andulka007 koupila jsem ho na netu na pilulce. Je k tomu i "píchátko" do prstu. Píchnete se, krev nanesete na test a 20 minut čekáte. Může se dělat už 8-9 dní po oplodnění. Tak jsem radši objednala ještě jeden. A počkám pár dní. Ducha jsem tam měla ještě před limitem právě. Blbě se to fotí. Ale jestli tam nic není, tím líp 🙂

nikol125
•
9. srp 2022

Nevidim vubec nic.. a 7dpo je stejne hrozne brzy

vikysek0987
•
9. srp 2022

Jak je psáno výše-je brzy na jakýkoliv test a tento je negativní.....

mionella
•
10. srp 2022

Taky jsem si delaa tenhle test před dvěma měsíci...ale mám pocit že se může dělat až 8DPO...

susmevem
•
10. srp 2022

Nevidím nic, ale testovala si zbytečně brzy, zkus za pár dní...

jana_001
•
10. srp 2022

nic tam není

autor
•
11. srp 2022

Děkuju za odpovědi, cítím se jinak, jak před MS, jednou 2x denně mám i bolesti jak před MS, jsem nafouklá, pořád prdím 🤣 a občas mě píchne v podbrišku, tak počkám až mi chlap přiveze balík a udělám ten krevní v sobotu a pak už jen počkám do MS, má přijít ve středu. Po porodu prvního dítěte je dost pravidelná. U prvního těhotenství jsem ani nevěděla, že jsem těhotná, dělala jsem v ti dobu řidičák, tak jsem na to ani neměla myšlenky. Dokonce jsem den před očekávanou MS hrála poker a dala si pár drinků. Ráno nepřišla MS tak jsem udělala test a byly tam hned 2 čárky 🤷‍♀️ a to jsme naplánovali, ale nijak se nechránili.