icon

Co to je, prosím?

zanetka174
23. dub 2021

Zdravím všechny, chci se zeptat, máte některá zkušenost s něčím podobným? Měla jsem týden zpoždění MS, šla jsem na gyndu, udělala mi vyšetření, na těhotenství to neviděla, tak mi dala vyvolavacku s tím, že do 10ti dní mi má MS přijít. Dnes 9 den, MS nikde a ani si nemyslím že přijde. Udělala jsem si TT dnes odpoledne a toto je výsledek. Co si o tom myslíte? Děkuji za odpovědi.

Co to je, prosím?
Strana
z2
zanetka174
autor
27. dub 2021

Ježíši! To není možný jak ženské dokážou být někdy zlé!
@milujicimaminkas89 já tam teda čárku vidím. Že je po limitu? A co? Kolika maminkám se stalo že zpočátku se jim čárky ukazovaly až po limitu a třeba za dva tři dny měly čárku už v limitu.

Myslíte si, holky, že je tak blbá a neví to, že po limitu by se to nemělo zkoumat? S prominutím, asi jste si ničím extra neprošly, když dokážete takto odsuzovat. Ano asi si paní moc přeje miminko a co je na tom? Když je vám tak za těžko že dává fotky do několika diskuzí, tak proč máte sakra potřebu to otevírat a hnusně to komentovat? Tak to nerozklikávejte a nechte si své ostré kecy radši pro sebe, nikdo na ně není zvědavý. Tady jsme snad od toho abychom si daly radu, ne abychom po sebe štěkaly a odsuzovaly se.
@zelenaesmolda chlap to nevydrží a pláchne? Tak bude pěknej debil. O miminko se snaží pokud vím oba a myslím si že pro oba je to velká zátěž, i když chlap to většinou bere víc sportovně. Nikde není psaný, že musí ženská chlapa informovat o tom, kdy má ovulaci nebo kdy si dělala těhotenský test. Zase bych to tak nepřeháněla. 😉A navíc, pokud jste si nevšimla, paní má po KET. Takže se nedivím, že je nedočkavá, jestli pokus vyšel. Říkám, pokud je vám to dámy za těžko, přispívat do takových diskuzí, tak ani nepište 😉 tyhle řeči vážně nikoho nezajímají a popravdě, k čemu vám je, že jí seberete naději? A kdo vám k tomu dal právo? To že nemá dálnici jak blázen znamená, že nemůže být těhotná? Panebože. Když jsem zakládala tenhle profil, myslela jsem si že tu bude víc žen, které budou mít pochopení, ale tak nějak koukám že tomu tak nebude. Pokud vidíte u paní negativní testy, tak si pořiďte brýle. Paní má duchy na obou testech a vidět jdou dobře, na tom mamatestu to jde vidět ještě víc. Pokud je chvilku po KET tak může jen těžko mít dálnici, že? 😉

michaela666
28. dub 2021

@zanetka174 Souhlasím tady jsme proto, abychom si poradily. Dát sem x krát test s duchem a dotyčná čeká jak jí budeme všichni držet v naději u evidentně negativních testů ( po přečtení návodu u testu!!! )? To jí v ničem nepomůže. Sama jsme čekala na miminko 3 roky, ale takhle jančit každý měsíc by mě švihlo. A mého chlapa taky, i když je to skvělý partner a milujeme se. Za mě tohle neustálé čůrání na všechny možné testy akorát ničí ženské psychiku i vztah.
Miminko vám holky moc přeju, ale tohle vám spíš škodí.

zelenaesmolda
28. dub 2021

@zanetka174
nemusi to byt debil,jenom proste neustoji neustale reseni ovulek,testu a duchu.A ani bych se mu nedivila protoze podle toho,co predvadi tady se doma asi nic jineho ani neresi...

zanetka174
autor
28. dub 2021

@michaela666 ale ony to tak úplně negativní testy nejsou. Prostě mám za to že ať tam je cokoliv a ne sněhobílo, vždycky je naděje. A paní ani já neříkám že tohle děláme každý měsíc a neustále čurame na nové a nové testy. Sama jsem ovulační test nepoužila už víc jak půl roku, ani ovulaci nehlidam. Ale když ti prostě nedorazí MS, a ty ji mivas pravidelnou a nedorazí ti ani po vyvolavacce, tak ti to prostě nedá a uděláš test ještě jednou a myslím si že na tom není nic špatného 😉 ani na tom že paní 10 dní po KET začíná testovat. Je to úplně v pohodě, takže tu z nás nedělejte žádné maniačky a psychopatky. Tak řešíme duchy, ale pokud se máte k tomu potřebu vyjadřovat takto, tak si to vážně nechte pro sebe 😉 vaše ,,svatá" pravda o negativních testech zbytečně může paní ublížit, i když třeba těhotná je, protože duchy na testech má. Asi jste nikdy neslyšely, že naděje se brát člověku nemá, i když to už je i třeba beznadějné? Fakt holky, do pytle. Než něco začnete psát, zamyslete se nad tím.

@zelenaesmolda neustojí? A co to bude pak za chlapa až se dítě narodí? Já třeba svého chlapa o žádné ovulaci ani testech ani duších neinformuju... Ale bože, jedná se o plánování jejich miminka. To pak vezme chlap roha, protože dítě neustále pláče? Nebo protože je potřeba se mu neustále věnovat? Dámy, jestli jste na všechno ve vztahu samy, tak je mě vás líto. 😉 To byste si jako představovala třeba jak, kdybyste dochazela na léčbu do IVF centra? Že si to jako budete řešit vše sama? Docházet na konzultace, probírat plán léčby, léky atp... I odběr vajíček se plánuje, u čehož musí být chlap přítomen, aby odevzdal svůj,, materiál" hned v tu dobu. Ano chlapa můžete vynechat z toho kdy máte zrovna ovulaci... Ale nedělejte, že se to chlapů netýká a že jsou takové měkoty. Co všechno musí ženská zvládnout... A chlap,, neustojí " ovulaci a test? Dost na 💩 chlap😉.

zelenaesmolda
28. dub 2021

@zanetka174 ne,chlap neustoji neustale reseni testu,ovulaci,sex na povel atd.Nikdo nerika,ze se to chlapu netyka ale vseho moc skodi.

michaela666
28. dub 2021

@zanetka174 Ano, miminko se plánuje ve dvou a stejně tak doma máme napůl péči o něj i domácnost. Ale v momentě kdy se z touhy po miminku stane hon za sexem z povinnosti, protože zrovna v tuhle chvíli je nejlepší čas podle ovulačního testu, je z toho časem ten chlap tak znechucený, že už ani to dítě radši nechce. A žena je tím tak posedlá, že se ten chlap radši sbalí a vypadne...Je to smutný, ale těch případů mám kolem sebe hned několik.

zanetka174
autor
28. dub 2021

@zelenaesmolda
@michaela666
Každé ženské dřív dojde, že to před chlapem musí přestat řešit 😉 a řeší si to sama a o těchto věcech ho dal neinformuje 😉

zelenaesmolda
28. dub 2021

@zanetka174
Kez by to tak bylo...

Strana
z2