Co to znamená?
Ahoj ,chtěla bych se zeptat mám nepravidelný MS.Dnes 33 dni zpoždění ( Žádná novinka ). 5 .srpna podle kalendáře bych mela mít ovu .Jenže ja už mám druhy den jasné pozitivní ovu test .Ma otázka zní jak dlouho jsem měli pozitivní ot? Dekuji
@nikjean včera ten první ...druhy dnes
@elinka7295 zpoždění 33 dnů? Udělala bych těhotenský test
@elinka7295 Počítat s ovulací podle kalendáře, když máš nepravidelný cyklus, nemá význam. Nicméně ty ovulační testy jsou pozitivní a pozitivní test znamená, že za zhruba 24-48 hodin dojde k ovulaci. A dělala sis těhotenský test? Protože ty pozitivní ovu testy můžou znamenat i těhotenství, zvlášť když máš tak velké zpoždění.
@jaja01k nedělala jsem si Tt ..nemám tedkon šanci si udělat ...ale tam MS je takhle u me porad já se MS neridim už jedno dítě mám pres tuhle MS .mám cykly všelijaký .Akorát by me zajímalo jestli ot může byt pozitivní vice dnu .
@elinka7295 Klidně může být. Takhle dva dny po sobě ten rozdíl, že čárka sílí nebo slábne, nemusí být úplně poznat. Jestli máš ještě testy, zkus testovat i další dny, jak to bude vypadat.

@elinka7295 Začnu s tím, že spoléhat na kalendář je absurdní. Je to k ničemu, takže fajn, že sis to podchytila i ovu testy. Teď asi záleží, co je podle tebe pozitivní ovu test, protože jak sleduju příspěvky zde, mnoho žen vlastně neumí výsledek vůbec vyhodnotit.