icon

Co to znamená?

elinka7295
4. srp 2021

Ahoj ,chtěla bych se zeptat mám nepravidelný MS.Dnes 33 dni zpoždění ( Žádná novinka ). 5 .srpna podle kalendáře bych mela mít ovu .Jenže ja už mám druhy den jasné pozitivní ovu test .Ma otázka zní jak dlouho jsem měli pozitivní ot? Dekuji

nikjean
4. srp 2021

@elinka7295 Začnu s tím, že spoléhat na kalendář je absurdní. Je to k ničemu, takže fajn, že sis to podchytila i ovu testy. Teď asi záleží, co je podle tebe pozitivní ovu test, protože jak sleduju příspěvky zde, mnoho žen vlastně neumí výsledek vůbec vyhodnotit.

elinka7295
autor
4. srp 2021

@nikjean včera ten první ...druhy dnes

pajushka1
4. srp 2021

@elinka7295 zpoždění 33 dnů? Udělala bych těhotenský test

jaja01k
4. srp 2021

@elinka7295 Počítat s ovulací podle kalendáře, když máš nepravidelný cyklus, nemá význam. Nicméně ty ovulační testy jsou pozitivní a pozitivní test znamená, že za zhruba 24-48 hodin dojde k ovulaci. A dělala sis těhotenský test? Protože ty pozitivní ovu testy můžou znamenat i těhotenství, zvlášť když máš tak velké zpoždění.

elinka7295
autor
4. srp 2021

@jaja01k nedělala jsem si Tt ..nemám tedkon šanci si udělat ...ale tam MS je takhle u me porad já se MS neridim už jedno dítě mám pres tuhle MS .mám cykly všelijaký .Akorát by me zajímalo jestli ot může byt pozitivní vice dnu .

jaja01k
4. srp 2021

@elinka7295 Klidně může být. Takhle dva dny po sobě ten rozdíl, že čárka sílí nebo slábne, nemusí být úplně poznat. Jestli máš ještě testy, zkus testovat i další dny, jak to bude vypadat.