icon

Co znamená duch na těhotenském testu?

reginakrakova
18. srp 2022

Ahoj chci se zeptat na muj těhotensky test paní gynekološka říkala že nejsem těhotná a někdo říká že ano objevil se mi na testu duch mám tu foto tak prosím poradíte mi

Co znamená duch na těhotenském testu?
lencaa11
18. srp 2022

@reginakrakova slabá čárka tam je teď jde o to že lékař nemusel ještě nic vydet je to brzo ještě bych testovala dál aby čárka byla víc silná

klokanka31
18. srp 2022

@reginakrakova Je tam krásná čárka, ale na gyndě asi ještě nic neviděla.

reginakrakova
autor
18. srp 2022

@lencaa11 jako ano ale jen chci vědět jestli jsem těhotná nebo ne, gynekološka mě ani nevyšrtrila nic poslala mě dóm že mi nic není

lencaa11
18. srp 2022

@reginakrakova tak těhotná bejt muzete slabá čárka tam je chce to aby se testovalo dál aby čárka byla silnější nebo udělat digitální test na 100% vám to řekne ještě krev zajit jako samoplatce na HCG

vikysek0987
18. srp 2022

@reginakrakova Gynekolog něco uvidí až později-chodí se většinou kolem 7.-8.týdne právě proto, aby viděl a věděl případně zda je i ❤️
Jak je psáno výše-dojít na krev jako samoplátce, nebo digitální, ten by už jistě ukázal,čárka na testu je celkem slušná.....

reginakrakova
autor
18. srp 2022

@vikysek0987 udělala jsem si digitální test a tam mi to napsalo že nejsem těhotná ale dělala jsem ho přes menzes, a na těch jinach testech my ukazuje pořád 2 čárky tak nevim co dělat

lencaa11
18. srp 2022

@reginakrakova digitální je 25 citlivost proto je negativní normální jsou 10 citlivost tak bych testovala dál prouzkama

reginakrakova
autor
18. srp 2022

@lencaa11 dobře a mam počkat až jak mi skončí menzes nebo i přes menzes? Protože digitální mi napsat nejsem těhotná ale na těch proužkach tak se ukazují 2 jeden celý a jeden takový duch

lencaa11
18. srp 2022

@reginakrakova počkala bych až po Ms bude to lepší když bude test silnější tak jde o těhotenství teď to může bejt taky biochemické tehu

reginakrakova
autor
18. srp 2022

@lencaa11 dobře a myslíte že bych mohla být těhotná?

lencaa11
19. srp 2022

@reginakrakova je to 50/50 buď ano nebo to odejde s Ms držím palce ☘️☘️

mydlova
19. srp 2022

@reginakrakova je ta čárka na testu růžová? Mi přijde jako šedá. Jako by to byla jen ryska. Já takových viditelnych rysek měla spoustu.. a tehu to nebylo

susmevem
19. srp 2022

@reginakrakova ... počkej na termín ms a testuj dál...